Fotoğraf: Helge Brekke

Resa Saffa Park- Madness. Let me in!

Şarkılarını başa sara sara dinlediğimiz Resa Saffa Park, yeni EP’si Madness. Let me in! ile bizlerle!

Oyunculuğunun yanı sıra müziğiyle de kendisine hayran bırakan Resa Saffa Park, müjdeleyici teklilerinin ardından sabırsızlıkla beklediğimiz EP’si ‘Madness. Let me in!’i yayınladı.

Küçük yaşlarından itibaren Nirvana’dan caza, birçok farklı müziği dinleyerek büyüyen Resa Saffa Park’ın şarkılarını da bir etikete sığdırmak pek mümkün değil. Şarkılarındaki İskandinavya’nın melankolik sesleri, pop melodileri ve soul arasında geçen yolculuğunu EP’nin açılış şarkısı ‘Meintenance So High’ şarkısı ile başlatıyor.

Tamamen kişisel deneyimlerden ortaya çıkan ve yedi şarkının yer aldığı Madness. Let me in!, Resa’nın profesyonel hayata sığmaya çalışırken verdiği iç savaşı konu alıyor. Akla sığmayan aşkları, yavaş yavaş özgüvenini kaybetmesi gibi konulardan oluşan ‘Madness. Let me in!’de daha önce yayınlanan tekliler Heavy, Give It All You Can, That’s Just How I Feel ve Kids Lack Rock’n Roll parçaları da yer alıyor.

Resa Saffa Park, ‘Madness. Let me in!’ için Muazzam bir güç çılgınlığı içinde, içsel çabalarım, kendimin en iyi versiyonu olmaya çabalamam ve çaresiz anlaşılma ihtiyacım hakkında bir EP yazdım. Delilik, müzik endüstrisi, sevdiğim erkeklerin kurnaz kalpleri ve güvenli bir öz imaja giriş. Hepsinden nefret ediyorum ama dahil olmak istiyorum!” diyor.

Resa Saffa Park, EP turnesi kapsamında sonbaharda dünyada en çok dinlendiği iki şehir olan İstanbul ve Ankara’ya geliyor.

Kendisini yakından takip etmek isterseniz sosyal medya hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Facebook | Instagram | YouTube  Spotify | TikTok

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir