Resa Saffa Park - Give It All You Can
Resa Saffa Park – Give It All You Can

Yeni: Resa Saffa Park – Give It All You Can

Resa Saffa Park, dinleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği parçası “Give It All You Can”i yayınladı!

Sahne adı Resa Saffa Park olarak çalma listelerimizde sık sık karşılaşmış olabileceğiniz Theresa Frostad Eggesbø’yü bir çoğu aslında oyuncu olarak tanıyor. Resa, daha önce Norveç’in tüm dünyada popüler olan gençlik dizisi SKAM ile karşımıza çıkan daha sonra ise Netflix’in İskandinav mitoloji serisi Ragnarok ile Türkiye başta olmak üzere adından sıkça söz ettirmişti. Ama kendisi sadece oyunculuğu ile değil müziği ile de bir süredir kalbimizi feth ediyor. Geçtiğimiz aylarda yayınladığı Kids Lack Rock’n’Roll ile 2023’te adından müziği sıkça söz ettireceğinin sinyalini bizlere vermişti. Şimdi ise bu düşüncemizin doğruluğunu kanıtlayan yeni teklisi Give It All You Can ile karşımızda! 

Dinleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği “Give It All You Can”, birçok ihtimal arasında donup kalmaktan bahsediyor. Şarkı Resa’nın yorumu ile “yanlış karar vermekten ya da hata yapmaktan korkmanın, en büyük hata olan hiçbir şey yapmamakla sonuçlanabilmesii” hakkında. Resa sık sık içinde kaldığı bu durum hakkında “tüm hayatınızı etkileyecek kararlarla ilgili de olabilir, başarısız olmaktan korktuğumuz daha yaratıcı konularda da. Bir sonraki adımın ne olacağı hakkında bir bilgiye sahip olmasam da, kendime her zaman bir şeyler yapmam gerektiğini hatırlatıyorum.” diyor.

Küçük yaşlarından itibaren Nirvana’dan caza, birçok farklı müziği dinleyerek büyüyen Resa’nın şarkılarını da bir etikete sığdırmak pek mümkün değil. Şarkıları ile bizleri İskandinavya’nın melankolik sesleri, pop melodileri ve soul müzik arasında bir yolculuğa çıkarıyor diyebiliriz. Yeni teklisi “Give It All You Can” de daha ilk saniyelerinde tekrar tekrar dinleyeceğiniz bir şarkı hissi uyandırmaya başlıyor. Resa’nın güçlü vokali ise bizlere asla yabancı olmadığımız duyguları anımsatıyor. 

Resa’yı yakından takip etmek isterseniz sosyal medya hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Facebook | Instagram | YouTube  Spotify | TikTok

 Resa Saffa Park - Give It Al lYou Can
Resa Saffa Park – Fotoğraf: Helge Brekke
2 comments
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir