Fotoğraf: Helge Brekke

Resa Saffa Park- Heavy

En sevdiğimiz sanatçılardan Resa Saffa Park, yeni teklisi Heavy’yi dinleyici ile buluşturdu!

Oyunculuğunun yanı sıra müziğiyle de kendisine hayran bırakan Resa Saffa Park, yakında çıkacak olan EP’sini müjdeleyen yeni teklisi Heavy ile bizlerle. Tanıdık duygusu ve nostaljik havasıyla tekrar tekrar dinlemekten kendimizi alamadığımız şarkıyı çok seveceksiniz.

Resa Saffa Park yeni teklisi için “Heavy, duygularıma karşılık vermeyen birine aşık olduktan sonra tek başıma Floransa’ya yaptığım gezide yazdığım bir şarkı. Onun benim hakkımda hissettiklerine kıyasla benim ona karşı olan hislerimin biraz fazla ağır olduğunu biliyordum ve aşkı sadece tek bir parça tarafından bu kadar derinden hissedilebilmek beni büyüledi.” diyor.

Küçük yaşlarından itibaren Nirvana’dan caza, birçok farklı müziği dinleyerek büyüyen Resa’nın şarkılarını da bir etikete sığdırmak pek mümkün değil. Şarkıları ile bizleri İskandinavya’nın melankolik sesleri, pop melodileri, soul müzik arasında bir yolculuğa çıkaran ve geçtiğimiz yıl yayınladığı teklisi “Give It All You Can” ile tanıdık melodilerine kapılıp gittiğimiz sanatçı, şimdi de yeni teklisi ‘Heavy’ ile kendine hayran bırakıyor.

Resa Saffa Park, dünyada en çok dinlendiği iki şehir olan İstanbul ve Ankara’ya geliyor!

Resa Saffa Park, Mart 2023’te üçüncü EP’si “Madness. Let me in”i dinleyici ile buluşturacak! 2023 Mart ayında yayınlayacağı EP turnesi kapsamında 9 Mart’ta Zorlu PSM %100 Studyo ve 13 Mart 2023’te ise IF Ankara’da konser verecek! Şimdi açıklayamasak da Türkiye ziyareti süresince de hayranlarını konserleri dışında ufak sürprizler de bekliyor!

Kendisini yakından takip etmek isterseniz sosyal medya hesaplarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Facebook | Instagram | YouTube  Spotify | TikTok

Keyifli dinlemeler!

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir