Resa Saffa Park – Kids Lack Rock’n’Roll

Oyunculuğunun yanında müziğini de çok sevdiğimiz Resa Saffa Park, yeni teklisi Kids Lack Rock’n’Roll’u yayınladı.

İşlerini yakından takip ettiğimiz Resa Saffa Park, yeni teklisi Kids Lack Rock’n’Roll’u sonbaharın ilk gününde piyasaya çıkardı. Şarkı, pandemi sonrası Resa Saffa Park’ın depresyonla mücadele ettiği dönemde yazılmış. Sanatçı, karanlık bir dönemden geçmenin zorluğunun yanında hissettiklerini kalemine yansıttığı için mutlu olduğunu söylüyor.

Yeni teklisi için ‘Kids Lack Rock ‘n’ Roll’u, gençler arasında büyük bir özgünlük eksikliği olduğunu ve gençlerin hayattan ya da müzikten ne istediklerinin bir eleştirisi olarak yazdım. Bununla birlikte, çoğu zaman ne kadar acı, karamsar ve muhafazakar olabileceğimi vurgulamak için kendime de atıfta bulundum. Şarkıyı yazdığım dönemde kendimi hiç bu kadar yaşlı hissetmemiştim ama aynı zamanda rock n roll‘un nasıl öldüğünden şikayet eden 80 yaşındaki bir insan gibi davranan 24 yaşında bir genç olmamdaki mizahı da görebiliyordum.‘ diyor Resa Saffa Park.

Tanıdık melodisi, Resa Saffa Park’ın güçlü vokali ve yabancı olmadığımız hisleri sebebiyle Kids Lack Rock ‘n’ Roll’u biz çok sevdik.

İyi dinlemeler.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir