Haftalık Keşif

Nordik Simit’in Haftalık Keşif’i bu hafta İskandinav ormanlarının derinliklerine sahip isimlerden kariyerine yeni başlayanlara kadar birçok isimden oluşuyor.

Hazlett- Part Time Lovers

Stockholm merkezli Avustralyalı indie-folk sanatçısı Hazlett, 2023’ün başlarında yayınlayacağı ilk albümünün son teklisi ‘Part Time Lovers‘ı yayınladı. Hazlett, eski teyp çıtırtıları ile sıcaklık ve özlem kattığı şarkısının ”Bir insanla inanılmaz bir deneyim yaşarken, aynı zamanda yeterli olmak için yapmanız gereken tüm küçük şeylerde başarısız olduğunuz” anlarla ilgili olduğunu söylüyor.

The Jürgen Clubs- Shiver

Hızlı ve gösterişli indie rock şarkılarıyla Danimarkalı The Jürgen Clubs, güçlü melodilerle desteklenen yüksek enerjili gitar nakaratlarıyla dinleyiciyi sevindiriyor. İlk teklileri “You Never Take Me Anywhere, James” ile Nexflix & chill çiftlerine selam çakan grup, yeni yayınladıkları ikinci teklileri ‘Shiver’ ile yoluna devam ediyor.

Ely Eira- See You Soon

Kuzey İskandinav ormanlarının derinliklerinden aldığı güç ile müzikte huzur bulduğunu belirten Ely Eira, masalsı bir karaktere bürünerek kendine sadece aşk, müzik ve huzurdan oluşan bir dünya yaratıyor. Sakinleştirici sesi ve müziğiyle dinleyiciyi mest eden sanatçı yeni teklisi ‘ See You Soon’u ise geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Benji & Banden- Løper På Torner

Kariyerlerine 2021 yılında başlayan Oslo merkezli grup Benji & Banden, hızlı ve akılda kalıcı indie rock şarkıları ile kendilerini sevdirmeyi başardı. Anadillerinde olan ve geçtiğimiz günlerde yayınladıkları yeni teklileri ‘Løper På Torner’ 3 adet şarkı içeriyor. Özellikle teklinin açılış şarkısının şu anda içerisinde bulunduğumuz yeni yıl coşkusunu çok güzel desteklediğini düşünüyor ve dinlerken oldukça keyif alıyoruz.

2 comments
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir