Fotoğraf: Olof Grind

Tobias Arbo- Carousel

İsveçli müzisyen Tobias Arbo, 31 Mart günü çıkacak olan ilk EP’si ‘Powerlines’da yer alan yeni teklisi “Carousel”i yayınladı.

Daha önce Saudade şarkısı ile keşfettiğimiz Tobias Arbo, 31 Mart’ta yayınlayacağı ilk EP’sinden gelen son ve yeni teklisi Carousel ile dinleyiciyle buluşuyor.

Tobias Arbo, şarkılarıyla kalpleri düğümleyebilen ilgi çekici bir şarkıcı ve söz yazarı olarak karşımıza çıkıyor. Şarkılarında Bon Iver’in “For Emma, ​​Forever Ago”, Phoebe Bridgers’ın “Stranger In The Alps” ve Sufjan Stevens’ın “Carrie & Lowell” albümlerinin kendisine ilham kaynağı olduğunu belirtiyor.

Benlik ve süperego arasındaki işlevsiz ilişkiye odağına alan “Carousel“in prodüksiyonu Tobias’ın kendisi, miksajı ise Zach Hanson tarafından yapılıyor. Tobias’ın dürüst, yürekten lirizmi ve indie halk şarkılarını güzel incelikli kavrayışı ile müziğinin zengin, yoğun prodüksiyonu birleştiğinde çarpıcı bir kombinasyon ortaya çıkıyor. Elektronik melodilerle başlayan şarkı, akustik gitar ve zarif perküsyonun da eklenmesiyle açılıyor ve dinleyiciyi kendi atmosferine çekiyor.

Carousel’in duygusunu başka bir boyuta çıkaran çok güzel bir de canlı performans videosu bulunuyor. Performansa ev sahipliği yapan Röda Paradise Stüdyo, Stockholm Kvastmakarbacken’de bulunuyor. Stockholm Şehir Müzesi tarafından mavi sınıflandırmaya dahil olan stüdyo aynı zamanda Tobias’ın bu yıl içinde piyasaya çıkacak olan yeni albümünü kaydedeceği yer!

Keyifli dinlemeler!

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir