Photo: Olof Grind

Tobias Arbo – Powerlines

İsveçli müzisyen Tobias Arbo, ilk EP’si ‘Powerlines’ı dinleyici ile buluşturdu!

Şarkılarıyla kalpleri düğümleyen ilgi çekici bir söz yazarı ve şarkıcı olan Tobias Arbo, yayınladığı teklilerine bir yenisini daha ekleyerek ilk EP’si Powerlines’ı Londra merkezli CRC Records aracılığıyla çıkarıyor.

Şarkılarının sözleri ve videolarıyla huzurlu bir ev hissine kapılmamızı sağlayan Tobias, geçtiğimiz günlerde çıkardığı Carousel videosuyla da bu etkiyi sürdürüyor. EP, ‘benlik’ ve benliğin farklı parçaları, sesleri ve ruh halleri üzerine bir yansıma olarak karşımıza çıkıyor. Tobias’ın yumuşak sesi ve şiirsel hikaye anlatım gücüne sahip sözleri ile birleşince Powerlines büyüleyici bir hal alıyor.

Tobias ilk EP’si Powerlines için; “EP, seslerin sonsuz diyaloğunun gürültüsünü dinlemek ve duyulmak isteyen farklı taraflarınızla bağlantı kurmaya çalışmakla ilgili. Örneğin, erken deneyimleri bizi düşündüğümüzden çok daha fazla şekillendiren içimizdeki çocukla tanışmak ya da kendimizden şüphe duymamıza neden olan ve gitmek istediğimiz yere varmamızı engelleyen iç eleştirmenimizle mücadele etmek gibi.” diyor.

Sözlerini Tobias Arbo’nun kendisinin yazdığı dört şarkıdan oluşan Powerlines‘ın yapımcılığını Linus ve Hannes Hasselberg, miksajını da Zach Hanson üstleniyor.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir