Anna of the North- Crazy Life

Oslo merkezli sevilen sanatçı Anna of the North, üçüncü albümü ‘Crazy Life’ı dinleyici ile buluşturdu.

Grafik tasarım okurken bir çocuk giyim mağazasında ek iş bulan Anna’nın hayatı bir gün müşterilerden birinin onu yurtdışına çıkmaya teşvik etmesi üzerine değişir. Avustralya’ya giden Norveçli sanatçıya burada kuzeyli Anna denir ve sahne adı olan Anna of the North ortaya çıkar.

Milyonlarca dinlemeye sahip Lovers, My Love, Bird Sing, Dandelion ve Meteorite gibi favori parçalara sahip Anna of the North, şimdi dinleyicinin karşısına yeni albümü Crazy Life ile çıkıyor. 11 parçadan oluşan Crazy Life, Anna of the North’un yıllar boyunca yaptığı iç yolculuğun işleyişini gösteren çalışmaların bir bütününden oluşuyor. Anna yeni albümü aracılığıyla dinleyicileri kendi dünyasına davet ederek kırılganlıkta teselli bulma becerisinin tam olarak nasıl yapıldığını dinleyiciye gösteriyor. Sıradanlıktaki yanardönerliği ortaya çıkaran Anna; netlik, özgüven ve biraz parıltıyla dinleyicisine itiraf niteliğinde ve ilişkilendirilebilir şarkı sözleri sunuyor.

Albümün odak parçası olarak öne çıkan ‘Living Life Right‘ indie pop hitleriyle dolu Crazy Life albümündeki en marşlı ve akılda kalıcı nakarata sahip. Muazzam bir sinema hissine sahip şarkıyı her an bir klasik gençlik filminde duyabiliriz. Anna şarkı için “Sık sık saplantıyı aşkla karıştırırız. Aşk harika hissettirmeli ama saplantı kötü hissettiriyor. Durup düşünmelisin, ‘Bu benim için sağlıklı mı?’ Biri seni kötü hissettiriyorsa, bu aşk değildir.” diyor. Living Life Right parçası şunu ayrıca şunu da itiraf ediyor: “İyiyim ama aynı zamanda hayatı doğru yaşamıyormuşum gibi geliyor. ”

Hayatı tüm çılgınlığı, ihtişamı ve mutluluğuyla birlikte kabul eden Anna “Hayat hayattır. Canımızı acıtıyor. Bu bazen eğlenceli bazen sıkıcı bazen de heyecan verici. Yükseklere ulaşmak için alçaklara ihtiyacınız var. Her günün tamamen harika olmadığını, ancak bazı günlerin gerçekten harika olduğunu kabul etmeye çalışıyorum.” diyor.

Şarkılarını keyifle dinlediğimiz Anna of the North’un yeni albümü bizi oldukça mutlu edip keyfimizi yerine getirdi. Sizlerin de beğeneceğinize eminiz.

Keyifli dinlemeler!

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir