Haftalık Keşif

Nordik Simit’in Haftalık Keşif’inde bu hafta güçlü vokallerini kaliteli müzikleriyle birleştiren isimler var!

Anna of the North- Try My Best

Oslo merkezli sevilen sanatçı Anna of the North, yeni teklisi ‘Try My Best’i geçtiğimiz günlerde yayınladı. “Try My Best” in kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu belirten Anna of the North, ‘Yazma çağımın en favorilerinden biri olan ”Try My Best’ bu hayatı yaşarken hepimizin bazen hissettiği hissizlikle ilgili.” diyor. Şarkı, geçen yıl yayınladığı üçüncü albümü ‘Crazy Life’ın genişletilmiş versiyonunda yer alacak.

Paul Bäcklin- The West

İndie folk/rock sanatçısı Paul Bäcklin, kendine özgü sesi ve müzikal yeteneği ile birkaç yıldan beri indie folk sahnesinde ismini duyuruyor. The Diamond Man Clan grubunun solisti olarak tanınan Paul, solo kariyeri ile de öne çıkıyor. Yoğun duygular içeren bu samimi albüm The West, stüdyoda canlı olarak kaydediliyor. Albüm, bu özelliği ve kendine özgü melodik kimliğiyle; melankoli, mizah ve saf gücün dünyasında sizi zorlarken ve kışkırtırken tamamen güvende hissetmenizi sağlıyor.

SILVI- Don’t Wanna Love Again

İskoç şarkıcı ve söz yazarı SILVI, güçlü ve duygusal sesi ile etkilediği yeni teklisi “Don’t Wanna Love Again’’i yayınladı. Daha önce yayınladığı teklisi “Burning” ile benzerlikler taşıyan şarkı, lirik içeriği ve vokali ile de farklılık gösteriyor. “Don’t Wanna Love Again’’ en sağlıklı ilişkilerde bile yaşanılabilen endişe ve güvensizlik duygularına odaklanıyor. SILVI bu şarkısında, sonsuza kadar aynı kişiyi sevdiğini gördüğü fikrine içtenlikle yaklaşıyor ve umut ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir