Fotoğraf: Emma Moren

Pat Razket- Hymns from the Abyss

İsveçli korsanlar Pat Razket, üçüncü stüdyo albümleri Hymns from the Abyss’i yayınladı.

Vahşi korsan topluluğu Pat Razket üçüncü stüdyo albümleri “Hymns from the Abyss“i dinleyici ile buluşturdu. Albümde Pat Razket’i hem zanaatını geliştirmiş hem de yeni boyutlar geliştirmiş bir grup buluyoruz.

‘Hymns from the Abyss’ albümünde ölüm, içki, keder ve mutluluk konuları yer değiştiriyor. Albüm İrlanda melodilerinin İskandinav üzüntüsü ve melankolinin çılgınlıkla buluştuğu bir yerde bizleri karşılıyor. Albümü dinlerken kendimizi dansın her zaman ait olduğu ve en güzel şeyin kırılgan umudun olduğu yerde buluyoruz…

Hymn of the Abyss’ albümü, çok farklı geçmişlere sahip dokuz müzisyenin oluşturduğu topluluğun İrlanda halk müziği, metal, İsveç halk müziği, İskandinav melankolisi ve Americana türlerini birleştiriyor. Albüm pandemi döneminde yaşanan kapanmalarda ortaya çıkıyor. Pat Razket ‘in yoğun turnesi sona erdiğinde, üyeler tüm enerjilerini yeni bir albüme koymaya karar verdiler. Grup, albümün ortaya çıkış sürecinin önceki albüm kayıtlarından oldukça farklı olduğunu söylüyor ve şarkıların uzun bir süre boyunca yazıldığı, yavaş yavaş geliştirildiği ekliyor. ‘Hymn of the Abyss’ albümünde yer alan şarkıların düzenlemeleri ve müzikal fikirleri, prodüksiyon öncesi aşamalarda Västerås, İsveç’te yapımcı Andreas Morén gözetiminde belirlendi.

Birbirinden güzel 12 parçadan oluşan albüm, vokalleri ve oldukça coşkulu müzikleri ile kendine hayran bırakıyor. Biz albümü favorilerimize ekledik, sizlerin de beğeneceğine eminiz.

Siz de bu muhteşem albümü dinlerken grubun favorilerinden oluşan Västerås rehberimizi okuyabilirsiniz.

Keyifli dinlemeler!

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir