Anna Soleil- It’s You

Farklı türlerden müzik kombinasyonu yapan Anna Soleil, yeni teklisi It’s You’ ile bizlerle.

Sanatçı, yapımcı ve söz yazarı olan Anna Soleil, kendi müziğini yaratmak için birçok farklı türde çalışıyor. Çocukluğunda Norveç Operası’na katılmasının etkilerini ve Annie’nin bir 2004 pop klasiği olan ‘Chewing Gum’ parçasına olan takıntısını akustik, elektronik müzikle birleştiriyor ve kendi müziğini oluşturuyor.

Utangaç ve ‘kafasının içinde çok vakit geçiren’ bir çocuk olduğunu belirten Anna için müzik, özgürleştirici bir alan haline gelmiş. Pop, klasik ya da opera yani müziğin her alanı, kendisine ilham kaynağı olmuş ve iletişim kurmasını sağlamış. Müziği için; “Kendimi özgürce ifade edebilir ve kim olduğumun her bir parçasını gösterebilirim. Bu alanın içinde gerçekten cüret ediyorum.” diyor Anna.

It’s You” sarmal piyano dokunuşları ve Anna’nın çarpıcı hafif opera vokaliyle başlıyor; sonra ince perküsyon, yaylı çalgılar ve elektronik müzikle birleşiyor. Çok çeşitli türlerden etkilendiğini itiraf eden Anna, stilinden “yama işi yorgan” diye bahsederken sergilenen renk ve desenlere odaklanarak yaptıklarının zorluklarını anlamamızı istiyor.

Huzurlu sesi ve sakinleştiren müziği ile Anna- It’s You, yağmurlu bir günde kahve ile bize eşlik etmeye hazır.

Keyifli dinlemeler.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir