Haftalık Keşif

Bu hafta Nordik Simit’in Haftalık Keşif ‘ine aşk, kırılganlık, özgüven, güç ve pes etmemeye atıfta bulunan şarkılar hâkim!

Giift- If You Leave

Küçüklüğünden beri kendi şarkılarını yazan Giift, son derece saf ve güçlü bir sese sahip. Şarkılarında gençliği yorumlayan sanatçı ‘Sınırsız bir aşkın ilanı, bir bölümün kesin sonu ve yeni bir bölümün başlangıcı’ diye nitelendirdiği şarkısı ‘If You Leave’ ile 2022 yılının son teklisini yayınlıyor.

Blue Wave- Juice

Daha önce Göteborg’daki birçok grupla çalışan Thomas Keen, ilk solo çalışmalarını yayınlamaya başladı. Sanatçı, 2022 başında çıkardığı ‘Blue Wave’den sonra gelen ilk teklisi ‘Juice’u özgüvene bir övgü niteliğinde yazdığını belirtiyor.

Anna Soleil- Beauty of Love

 ‘Beauty of Love’ teklisi ‘Aşkta yara almak, buna rağmen pes etmemek, sahiplenilmeye olan ihtiyaç’ konuları etrafında geçiyor. Vokallerini vurgulamak isteyen Anna Soleil‘in cesur ama abartısız, dikkat çekici sesine şarkıda sadece piyano eşlik ediyor.

TÜ- Sinnr

‘Underwater’ şarkısı ile tanıdığımız , geçtiğimiz yıl yayınladığı ‘Nxt Lvl Luv’dan sonra ‘Sinnr’ teklisi ile geri dönüyor. ‘Gücünüzü geri kazanma, kırılganlık ve insan direncindeki gücün bir kutlaması’ hakkında olan şarkı sakin bir havaya sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir