Netflix Dizisi; Kärlek & Anarki

Netflix’ in ikinci İsveççe yayınlanan dizisi Kärlek & Anarki; karakterleri, diyalogları ve hayatın içinden olayları ile seyircinin dikkatini çekiyor.

2020 yılında ilk sezonunu izlediğimiz Kärlek & Anarki (Love & Anarchy) ikinci sezonu ile geçtiğimiz haziran yayınlandı. Dizide yayınevi danışmanı olan Sofie ve bilişim teknisyeni Max, toplumsal normlara meydan okuyan bir flört oyununa başlar ve bu oyun onların bütün hayatlarını gözden geçirmelerine neden olur.

Aile arasında geçen diyaloglar, insanların gaslighting dolu evliliklerinden kurtulup hayatlarında kendilerini ön plana koyması, günlük hayat koşuşturması, iş yerinde çalışan herkesin fikirlerini özgürce belirtebilmesi, kuşaklar arasındaki farkın ve teknoloji ile birlikte gelen değişimlerin eğlenceli bir şekilde yansıtılması diziyi sıcak ve bizden yapan özelliklerden.

Ayrıca bol bol kazak, sıcak kahve, soğuk Stockholm sokakları ve kızarmış burunlar göreceğimiz sahneler soğuk severlere özel hizmet sunuyor. Sekiz bölümden oluşan sezonları ve en fazla 36 dakikalık bölümleri ile dizi bizler için keyifli bir çerez haline geliyor!

Yaşadıkları karşısında keyifli halini hiç yitirmeyen Sofie’ye göre bizler önce tohumuz, sonra çan çiçeği, sonra gül, daha sonra ağaç ve en son orman. Kendisinin nihayet orman olmaya başladığını düşünen Sofie’nin yanında ben kendimi bir gül olarak görüyorum. Peki, siz kendinizi nasıl görüyorsunuz?

İyi seyirler.

2. sezon fragmanı
1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir