FRUM- Run

Sakinleştirici sesiyle büyüleyen FRUM, 16 Eylül’de yayınlanacak olan ‘For The Blue Sky’ adlı ilk albümünün yeni teklisi Run ile bizlerle!

Jenný Kragesteen sahne adıyla FRUM, Faroe Adaları‘nda büyümüş ve etrafındaki muhteşem doğadan sonsuz ilhamlar almış şarkıcı ve söz yazarı. 2016 yılı sonlarında ilk şarkısını çıkarmasının ardından Faroe Adaları’nı aşan uluslararası bir üne sahip olan ve birçok ülkede performans sergileyen sanatçı, son birkaç yıldır İzlanda’da yaşıyor ve yeni şarkıları için ilham arıyor.

16 Eylül’de dinleyici ile buluşacak olan ‘For The Blue Sky’ albümü, sonsuz ancak çoğu zaman muğlak bir gerçeklik kaynağından yazılmış büyüleyici, vizyoner ve melankolik bir kayıt.

Bir günlüğüne hangi zaman dilimini ziyaret etmek istersin?’ sorusuna verdiği ‘’Çok erken doğduğumu hissediyorum. Dünyada ve gelecekte henüz bilmediğimiz ve görmek istediğim o kadar çok şey var ki!’ cevabı ile hissettiğimiz doyumsuz merak ve ileriye bakma şekli; albüme, parçaların yenilikçi ses ve aranjmanlarına da yansıyor.

FRUM, müziği ve görselliğinin izleyiciye yansıması konusunda hassas bir anlayışa sahip. ‘For The Blue Sky’ albümü, görsel olarak olduğu kadar kompozisyon olarak da güçlü ve tutarlı bir çalışma bütünü. FRUM’un her performansı sesleri, sözleri, videoları, kıyafetleri ve görselleri bir araya getiren sanatsal bir sürecin çıktısı. Görselliğe ve estetiğe olan derin ilgisi, ister bir festivalde ister bir dağ gölünde yüzen bir sahnede olsun her performansını benzersiz bir deneyim haline getiriyor. Genellikle kendisinin yönettiği, stylingini ve kurgusunu kendisi yaptığı müzik videoları, heyecan verici evrenini tamamlıyor.

Yeni teklisi RUN, daha önce dinleyici ile buluşan ‘’Tumbled” ve “Again and Again’’ parçalarını takip ediyor. Dinlerken İskandinav ülkelerinin güzel soğuk havalarını hissedebileceğiniz samimi, rüya gibi, sakin, zamanın temposuna uygun ve keyifli bir pop şarkısı!

İyi dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir