Fotoğraf: Daniel Hjorth

Honey Hideout– Goodbyes

Danimarkalı müzisyen, yapımcı ve söz yazarı Honey Hideout, ilk teklisi Goodbyes’ı dinleyiciyle buluşturdu!

Markus Artved sahne adıyla Honey Hideout, Danimarkalı müzisyen, yapımcı ve söz yazarı olarak karşımıza çıkıyor. Hafif ritimler ve saykodelik pop melodilerinden oluşan ilk teklisi Goodbyes ise bugün çıktı!

Hayatı boyunca yaratıcı bir ruha sahip olduğunu belirten Markus, 2022 yılında Amerika’ya yolculuk yaptı. Bu yolculuk sonucunda içinde bastırdığı ruhu yakalayan sanatçı, kendi kişisel ve varoluşsal düşüncelerini geliştirme fırsatı buldu. Honey Hideout olarak kendi küçük müzikal evrenini yarattı. Honey Hideout, sanatında 60’lı ve 70’li yılların saykodelik pop kahramanlarından ilham alıyor. İlk teklisi Goodbyes ile dinleyiciyi Amerika’nın batı kıyılarında geziye götürüyor. Sanatçı bu şarkıyı yazarken aslında memleketindeki Kuzey Denizi’ni düşündüğünü belirtiyor.

Honey Hideout- Goodbyes

‘’Ailemin Kuzey Denizi kıyısında eski, ücra bir kulübesi var. Haritadan bakıldığında Kopenhag’dan oldukça uzakta kalıyor. Çocukluğumdan beri her yaz buraya gelir kendimi sanki hiçliğin ortasındaymış gibi hissederim. Yine de birkaç haftalığına dünyanın merkezindeymişim gibi.  Doğanın ve anın birleştiği sahilde gizli bir kumul bulduğunda sıfırdan başlamak gibi. Bir kaçağın hayallerinin gerçekleştiği yerde Goodbyes yazıldı.’’

Goodbyes indie, psişik pop ve caz gibi türlerin duygular ve nostaljiyle yankılanan bir karışımı. Biz Honey Hideout’u çok sevdik ve listelerimize ekledik.

Keyifli dinlemeler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir