Marie Sahba- One Last Time

Marie Sahba, ölümden sonra yaşama dair şarkısı One Last Time ile dinleyiciyi buluşturdu!

Çok sevdiğimiz sanatçılar arasında yer alan Marie Sahba, yakında ilk albümünü bizlerle paylaşacak. Albümde yer alacak üçüncü tekli ‘One Last Time’ ise bugün dinleyici ile buluştu.

Marie’nin çıkacak olan ilk albümü, babasının vefatından sonra ortaya çıkan kederin çeşitli yönlerini yansıtıyor. Yeni teklisi One Last Time’da ise ölümden sonra yaşamın olup olmadığını sorguluyor. Sanatçı yeni teklisinin oluşum sürecinden şöyle bahsediyor;

“Babam vefat ettiği zaman ölümün ötesinde bir şey olduğuna olan inancımı da kaybettim. Hayata olan güvenimi kaybettiğim için oldu bu. Her şeyin bir nedeni olduğuna inandım ama onun bu kadar genç öleceği gerçeği o kadar anlamsız ki artık hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Onunla bir daha asla karşılaşamayacağımdan ve her şeyin sonsuza kadar biteceğinden çok korktum. Şimdi yavaş ama emin adımlarla inancım geri geldi ve merak etmeye başladım. Gözlerimizi kapattığımızda aslında ne oluyor? Ölümden sonra hayat var mı? Yıldızlar ve gezegenlerle birlikte mi dolaşıyoruz, yeryüzünde mi çürüyoruz, yoksa sevdiklerimizle diğer tarafta mı buluşuyoruz?”

Bu yılın başlarında İstanbul ve Ankara’da sold-out konser veren Marie’nin ilk albümünü heyecanla bekliyoruz.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir