Lisha- Devotion

Danimarkalı şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Lisha ilk albümü ‘Devotion’ ile dinleyiciyi buluşturdu!

Danimarkalı sanatçı Lisha, yılın başlarında ‘Bababa’ adlı teklisi ile çıkış yaptı. Daha sonra ‘Forever’ teklisini yayınlayan sanatçı şimdi ise ilk albümü ‘Devotion’ ile dinleyicinin karşısına çıkıyor.

Lisha, Kopenhag‘da yaşayan bir ‘kendin yap’ yapımcısı, şarkıcısı ve söz yazarı olarak bizlerle buluşuyor. Sanatçı şarkılarında trip hop, alternatif ve R&B notalarıyla birlikte hayatın kaygılarını bir kontrast olarak sunmakta.

Lisha ilk albümünü ‘ayaklarınızı yerden kesmeye çalışan seslerin, gürültülerin ve uyumsuzluğun oluşturduğu kaos’ olarak tanımlıyor. Lisha, albümün odak şarkısı ‘Breath By Breath’ ve diğer şarkılarını Kopenhag’da bulunan dairesindeki piyano eşliğinde yazmış. Sanatçı, 10 şarkıdan oluşan Devotion’da hayattaki yolunu bulmak için verdiği bitmek tükenmek bilmeyen mücadeleyi anlatıyor.

‘Uzlaşmaz ve sınırsız bir insan olarak müziğimin yapımında yer almaya çalışıyorum. Aynı zamanda hayatın öngörülemezliğindeki kaygılı duygulardan da etkileniyorum. Breath By Breath şarkısının anlamı da buradan geliyor. Devotion; ulaşılmaz, saf, hüsrana uğramış ve kaybolmuş bir aşkla ilgili. Ondan vazgeçmek ve kendinizi onun güvenliğine, ilgisine teslim etmeyi öğrenmek hakkında.’

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir