Fotoğraf: Martin Melancolia

Selma Higgins- CAN’T DO THIS

Danimarkalı-İrlandalı şarkıcı Selma Higgins, 80’lerdeki havuz partilerinden fırlamış yeni teklisi CAN’T DO THIS’i yayınladı!

Danimarkalı ve İrlandalı sanatçı Selma Higgins, 3 yıllık aranın ardından geçtiğimiz aylarda yayınladığı Sunlight‘tan sonra gelen yeni teklisi ‘CAN’T DO THIS’i dinleyici ile buluşturuyor. 80’lerden gelme synthleri ve eğlenceli gitar melodileriyle ‘CAN’T DO THIS’ tam bir yaz şarkısı olarak karşımıza çıkıyor.

Selma Higgins yeni teklisi için ‘CAN’T DO THIS, kolayca üzüntülü bir ayrılık şarkısına dönüşebilecek klasik ‘ilişkiye sıkışıp kalmış’ tarzında bir şarkı. Aslında değil. Şarkı daha çok tüm kusurlarıyla birlikte sıkışmış olmanın tuhaf güzelliğini anlatıyor. Zaman zaman huzursuzluğun ve yer ihtiyacının kabulüne dayanan bir iç çekişi temsil ediyor. Bunlar başa çıkması zor veya çok tek taraflı ve yargılayıcı konular. Bu yüzden şarkının bu duygular üzerinde hafif, canlandırıcı ve renkli bir oyun olmasını istedim” diyor.

Sanatçı, İskandinav ve İrlandalı yetiştirilme tarzına dayanan ilk EP’si ‘To the Sincerest from Selma Higgins’i 2020 yılında yayınlıyor. EP’ye hakim olan organik his müziğine her zaman etki ediyor. Enerjik, çok yönlü bir söz yazarı ve şarkıcı olan Selma, kendisini hiçbir zaman belirli bir sesi veya tarzı takip etmekle sınırlanmıyor.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir