Fotoğraf: Ellika Henrikson

KÅRP- Greasy Makeup

Göteborg çıkışlı elektro grubu KÅRP, elektro, synth-pop ve tekno ile harmanlanmış yeni teklisi Greasy Makeup’ı yayınladı!

İsveç Göteborg çıkışlı elektro grubu KÅRP, yaklaşık bir yıl aradan sonra yayınladıkları yeni teklisi Greasy Makeup ile geri dönüyor. Eşit parçalarda elektro, synth-pop ve techno ile harmanlanmış olan Greasy Makeup, KÅRP’nin apokaliptik üçlemesinin son EP’sinin ilk teklisi olarak karşımıza çıkıyor.

KÅRP, ilk teklileri Therapist^2’i 2017’de yayınlandığından beri müziğini geliştirmeye devam ediyor. 2019 yılında ilk albümleri ‘Album I’ ile ‘Yılın En İyi Synth Albümü’ ödülünü kazanan KÅRP, İskandinavya ve ötesindeki elektronik müzik sahnesine yeni bir ışık getiriyor. Greasy Makeup’ın anlamının ise savaş için boyanmış yüzleri mi ima ettiği yoksa kıyamet günü Göteborg’da aynaya bakıldığında görünen şey mi olduğu ise belirsizliğini koruyor. Şarkı, grubun hayranlarının alışık olduğu üzere, karanlık ritimler üzerine inşa edilmiş melodisiyle önce hissetmenizi ve sonra dans etmenizi sağlıyor.

Fotoğraf: Ellika Henrikson

KÅRP yeni teklisi Greasy Makeup için “Bu şarkı, başlangıcın sonunun başlangıcı. Biz, insanlar olarak dünyanın bizi terk ettiğini hissettiğimiz bir zamanda yaşıyoruz. Terk edilmeye herkes farklı tepki verir; bazıları yağmurda dışarı çıkıp yanaklarından yaşların süzülmesine izin verirken bazıları da savaşa hazırlanır. Hangisini tercih edersen et, Greasy Makeup’ın size eşlik etmesini öneriyoruz.’ diyor.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir