Fotoğraf: Ida Fiskaa

Moyka- Already Gone

Hayranı olduğumuz Moyka, yeni müzik döneminden gelen ikinci teklisi Already Gone ile bizlerle!

Yeni müzik dönemini geçtiğimiz günlerde yayınladığı Rear View ile başlatan Moyka, şimdi ise yılın sonlarında çıkacak olan yeni albümünde yer alacak ikinci teklisi Already Gone‘ ı dinleyiciyle buluşturuyor.

Moyka, Already Gone şarkısını ‘ Her zaman bir umut ışığı aradığım melankolimden bahsettiğim oldukça kişisel bir şarkı’ olarak tanımlıyor. Sözlerine ‘Doğuştan kalbi kırık bir insan gibi hissediyorum ve bu kendimi bildim bileli benimle olan bir hüzün. Ve bu hüznü müziğimde anlamlandırmaya çalışıyorum’ diye devam ediyor. Son yıllarda dünyanın başına gelen her şeyin üstesinden şarkılarıyla gelen Moyka, yeni teklisi Already Gone’ı işlerinin büyülü olduğunu düşündüğü ikili Sivert Hjeltnes Hagtvedt ve Anders Kjær ile birlikte yazıyor.

‘İnatçı benliğim ıstırabımın boşuna olmadığı konusunda ısrarcı oluyor ve beni, bunu sanatımda iyilik için kullanmak adına her şeyi yapmaya itiyor. Konu, kendimi sahiplenmek ve diğer insanların sizi daha küçük hissettirmesine izin vermemekle ilgili. Bu kaygılarımla birlikte hayatta mücadele ettiğim şeylerden biri. Şu an kendimin çok daha güvenli bir versiyonuyum ve başkalarının söylediklerini kafamdan atmanın daha kolay olduğunu söylemekten çok mutluyum.’

If you’re trying to break me down, you won’t even catch me, I’m already gone.

Keyifli dinlemeler!

Moyka’yı sosyal medyada takip etmek için;
Instagram / Facebook / Spotify

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir