Fotoğraf: Mads Fisker

Astrid Cordes- Stop Dreaming

Danimarkalı şarkıcı ve söz yazarı Astrid Cordes, merakla beklenen yeni albümünün baş teklisini dinleyici ile buluşturdu!

Astrid Cordes, yakında yeni albümü ’Hurry Up and Kiss Me While the Baby’s Still Asleep’i dinleyici ile buluşturacak. Albüm, 3 farklı EP’nin birleşiminden oluşuyor ve Astrid oldukça iyi bir iş ortaya çıkarıyor. Stop Dreaming ise çıkacak olan 3. ve son EP’nin baş teklisi olarak bizlere sunuluyor.

İlk kez anne olma deneyimi yaşayan Astrid, yaşadığı duyguları ve beraberinde gelen değişimi karmaşık bir portre olarak ortaya çıkarıyor. Şarkısında yeni gerçekliğiyle yüzleşmeyi ve kendini bir başkası için bir kenara koyma deneyimini anlatan şarkıcı Stop Dreaming’e giden yolu şöyle anlatıyor.

“Biricik idol posterlerimi ve ışıldayan yıldızları ergenlik odamın duvarlarından sökmem ve babamın evinden taşınmam daha dün gibi. Sonuçta artık buradayım; hayatımdaki yeni role mutlu bir şekilde saplandım. Kendimi başkalarının başarısı ve yaşamları üzerine düşünürken, kaçınılmaz olarak güvensiz hissederken ve bir sanatçı olarak kim olduğuma ya da bir insan olarak neler başarabileceğime dair inancımı kaybederken buldum.’  

Astrid Cordes’in ‘zihinsel ve sanatsal bir olağanüstü hal’ olarak nitelendirdiği Stop Dreaming, karanlık disko ritmiyle alternatif pop evrenine yeni bir müzikal yön getiriyor. Şarkı, sanatçının yaşadığı sinir bozucu duygulardan ilham alarak piyanonun başına geçip 30 dakikadan kısa sürede yazılıyor.

Stop Dreaming, hayattaki hayallerinden ve hedeflerinden vazgeçmek isteyen herkese buruk ve tatlı bir selam olarak bizlere sunuluyor.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir