Natalie Lindh – Galen

Natalie Lindh, yakında çıkacak olan ilk albümünün ikinci parçası olan “Galen”i dinleyici ile buluşturdu!

Natalie Lindh 2020 yılında yayınladığı “Enkelt att fastna” parçasıyla İsveç müzik sahnesinde yerini almayı başarıyor. Natalie, ilk şarkısından bu yana “Vin” , “Ett svin” , “Du bara flyr ” ve “Greta Garbo’s square” olmak üzere dört tekli yayınlıyor. Şimdi ise yakında çıkacak olan albümünde de yer alacak olan teklisi ‘Galen’ i yayınlıyor.

Nostaljik duygularla çağdaş müziği bir araya getiren Natalie, melankolik bilgeliği yeni İsveç pop müziğiyle oldukça başarılı bir şekilde birleştiriyor. Şarkı sözlerinde, hayallerin ve fantezilerin giderek gerçeklikle iç içe geçtiği bir yerde hayata dair genç bir kadının bakış açısını keskin ve doğru bir şekilde anlatıyor.

Natalie, kelime anlamı deli olan yeni teklisi ‘Galen’ için; “Bazen delirdiğimi düşünürken muhtemelen yalnız değilim. Ama çılgınlık tam olarak nedir ve nasıl tanımlanır? Benim için “Galen” şarkısı tam da bununla ilgili; bir kafa karışıklığı, yanlış anlaşılma ve dengesizlik duygusu. Bunu tarif etmesi zor ama herkesin bir noktada hissettiğini düşündüğüm bir şey. Peki böyle hissettiğinizde ne yaparsınız? Evet, belki mobilyalarınızı değiştirirsiniz, spor yapmaya ya da belki de daha faydalı beslenmeye başlarsınız. Sonra da yüzünüze bir gülümseme yerleştirip rutininize devam edip hiçbir şey yokmuş gibi yaşarsınız. En azından dünyanın nasıl göründüğünü görmek istiyorsanız. Dünya çılgın. Sadece ben değil.” diyor.

Natalie Lindh’in sesini ve müziğini çok sevdik, listelerimize ekledik.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir