Fotoğraf: Fredrik Winge

Nadia Essah – Happy

Oslo’nun yükselen sanatçısı Nadia Essah, yeni teklisi ‘Happy’yi dinleyici ile buluşturdu!

Oslo’nun yükselen R&B sanatçısı-yapımcısı Norveç ve Fas kökenli Nadia Essah, 2023’e “Look What You Made Me Do” teklisi ile başlamasının ardından yeni teklisi ‘Happy’ ile serüvenine devam ediyor.

Nadia müziğinin temalarının kendi kendine verdiği gönül yaralarından geldiğini belirtiyor. ‘Tatlı bir pop kılığındaki fuck-you şarkısı’ olarak betimlediği yeni teklisi Happy’nin sözü, müziği ve yapımcılığı da Nadia’nın kendisine ait. Nadia Essah, Happy’yi dinlerken ‘hiç çıkmadığınız ama çıkmak istediğiniz biri tarafından terk edildikten sonra geçen zamanı’ düşünmenizi istiyor.

‘O kişilerle karşılaştığınızda aslında değişen hiçbir şeyin olmadığı ve sorunun hiçbir zaman sen olmadığını fark ettiğin o anda bulursun kendini. İnsanların süslü kelimelerinin dikkatimizi dağıtması çok kolay ama günün sonunda önemli olan şey eylemdir.  Ve komik olan şu ki, daha iyiye doğru değişen bendim ve artık o kişiye hitap etmek zorunda olmadığım için kendimin daha iyi bir versiyonu oldum. Biri aklının bir köşesinde oyalandığında ve bir noktada onlarla karşılaştığında kendini aptal durumuna düşürmekten korktuğunda ne söyleyeceğinizi düşünürsünüz. Ama aslında söylenecek hiçbir şey yoktur. Bu çok güzel bir özgürleşme anıdır. O kişiler olmadan çok daha mutlu olacaksın!’

Nadia’nın şarkılarındaki mesajları, sesini ve müziğini çok sevdik! Sizlerin de seveceğine eminiz.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir