Fotoğraf: Fredrik Fossum Hallerud

Vaarin- Angel

Norveçli söz yazarı ve şarkıcı Vaarin, yılın üçüncü teklisi ‘Angel’ ile dinleyiciyle buluştu!

Geçtiğimiz aylarda yayınladığı çarpıcı “Dark Matter” ve “There’s You” teklilerinin ardından Vaarin, yılın üçüncü şarkısı duygusal “Angel” ı yayınlıyor.

“Dark Matter şarkısı ile içimizdeki karanlığı ele alan ve “There’s You” şarkısında kendisi anı yaşamaya çağıran Vaarin, kederli tonunu korurken enerjik, ritimli bir parça olan Angel’da acı ve kayıp duygularını ele alıyor. Yayınladığı tekliler ile yakında çıkacak olan The Identity of Belonging albümünün öne çıkan özelliklerini bizlere anlatıyor.

Vaarin, yeni teklisi için “Angel, albümün enerjik olanı. Melankolik ve kederli olduğu kadar öforik olduğu için bir ikilik taşıyor. Şarkının ses ortamı acıyı ama aynı zamanda neşeyi, nostaljiyi ve sıcaklığı da temsil ediyor. Bunlar şarkıda korunması gereken önemli unsurlardı ve bunu synthler, dinamik davullar, ezici yaylılar ve gitar melodilerinden hissedebilirsiniz.” diyor.

‘7 yıl önce çok sevdiğim çocukluk arkadaşım hayatını kaybetti ve bu şarkı her şeyin, yaşamın ve ölümün saçmalığı hakkında. Bir keresinde onun yemek masama oturup gülümsediği bir rüya gördüm. Rüyadan uyandığımda her şeyin gerçek olduğunu düşünüyordum ama sonradan rüya olduğunu anladım ve onu kaybetmenin şokunu tekrar yaşadım. Aynı gün stüdyoya giderek düşüncelerimi, kederimi ve onu özlediğimi söylemek için bir şarkı yazdım. Ve onu tekrar görme umudunun asla ölmediğini…’

Biz Vaarin’in sesini, duygularını yansıtma biçimini ve müziğini çok sevdik. Kendisi ile playlistlerimizde sıkça karşılacaksınız.

Keyifli dinlemeler!

Şarkının kendisi kadar güzel olan klibi izlemek için;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir