Fotoğraf: Sverre Simonsen

feber – Elephants

Yeni Norveçli ikili feber, kendilerine hayran bırakan ilk teklileri ‘Elephants’ı dinleyici ile buluşturdu!

Norveç’in yeni folk-pop ikilisi feber, pandemi zamanında ortaya çıkıyor.  Norveçli müzisyenler Inge Bremnes ve Helle Larsen’ten oluşan grup, yapımcı Bendik Brænne’nin de destekleriyle sevimli bir grup takımyıldızına dönüşüyor ve müzik hayatına başlıyor.

Kendilerini yarı- çevresel havaalanı bira arkadaşları olarak tanıtan ikili, ani bir müzikal eşleşme sonucu grubu kurma kararı alıyor ve Nordic noir etkili şarkılarını yapmaya başlıyor. Elephants, stüdyoda geçirdikleri iki yılın ardından artık halkı kendi uyumlu alanlarına davet etmeye hazır olan ikilinin yaptığı ilk şarkı oluyor.

Elephants, bazen hem arkadaşlıkları hem de aşkları yiyip bitirebilen ilişkilerdeki zorlu farklılıkları anlatıyor. İkili Elephants’ta bu durumla başa çıkmak için mücadele eden erkek ve kadının hikâyesini her iki tarafından da anlatıyor. feber, yeni teklisi için ‘’Şarkı hem söz hem de müzikal olarak hala umut verici, çünkü farklılıklar da her şeyi bu kadar iyi yapan şey değil mi?” diyor.

İkilinin birbiriyle puzzle gibi birleşen sesleri, müziğin dinlendirici etkisiyle birleşince ortaya muazzam bir şarkı çıkıyor. Kulağınıza değdiği andan itibaren dinlemekten kendinizi alamayacağınız dinlendirici ve tanıdık duygulu Elephants‘ı biz çok sevdik ve Feber’i listelerimize ekledik.

feber‘i sosyal medyada takip etmek aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz!

Facebook / Instagram / Youtube

Keyifli dinlemeler!


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir