Haftalık Keşif

Nordik Simit’in Haftalık Keşif’i bu hafta İskandinav melankolisi şarkılarından yeni pop marşlarına kadar birçok şarkıyı içeriyor.

Cajsa Siik- Sometimes

Stockholm merkezli Cajsa Siik yeni teklisi ‘Sometimes’ın güçlü ritimleri ile yeni bir pop marşı ortaya çıkarıyor. Cajsa Siik‘in doğrudan duygularınızın özünü hedefleyen sözlerinden ve melodilerinden oluşan yeni teklisi ‘Sometimes’ı da içeren dördüncü stüdyo albümü “Ninjō”ise 26 Ocak’ta çıkıyor.

TOMMA INTET- HOME IS WHAT I CALL THE VOID

Yedi kişiden oluşan TOMMA INTET, İsveç melankolisi ve saykodelik melodilerle yarattıkları büyüleyici atmosferleriyle her şarkısında dinleyiciyi yeni bir galaksideymiş gibi hissettiriyor. Yeni teklileri ‘HOME IS WHAT I CALL THE VOID‘ yakında çıkacak olan EP’leri THE OTHER SIDE OF AN ULTRADREAM’ de yer alıyor.

Linus and the Moon – To the Moon and Back

İskandinav ormanlarının melankolisini elektropopa dönüştüren yapımcı ve sanatçısı Linus and the Moon‘un şarkılarına duygusal sözler, elektronik melodiler, kasvetli vokaller ve ipeksi synthpoplar hakim. Sanatçı, indie-pop bir aşk ilanı olan yeni teklisi To the Moon and Back‘da sevginin sahip olduğumuz en harika şey olduğu hissiyle baş başa kalmanızı istiyor.

E. Björklund – Jag ser bara fel

Erik Björklund‘un duygusal olarak tamamen tükenmiş olduğu bir gün hakkında yazdığı yeni teklisi “Jag ser bara fel” sadece kusurları/hataları görüyorum anlamına geliyor. Tekli aynı zamanda 2023 baharında çıkacak olan ilk albümünden paylaşılan ilk şarkı özelliğini taşıyor. Akılda kalıcı ve hayal kurduran melodisi ile ‘Jag ser bara fel‘ hoşumuza giden bir indie rock/pop şarkısı halini alıyor.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir