Dark Sven – Clone / King B

İsveçli indie-rock sanatçısı Dark Sven, benliğin iki ayrı varlığa bölünmesine odaklanan çift teklisi Clone /King-B ile geri dönüyor.

Dark Sven, 2021 yılında yayınladığı ve beğeni toplayan Invocation albümünden sonra mart ayında Från noll till inget håll teklisini yayınlıyor. Devamında ise benliğin iki ayrı varlığa bölünmesine odaklanan çift tekli Clone / King-B ile geri dönüyor.

İlk şarkı olan Clone‘da evde sizinle birlikte dolaşan ve içerdiği her şeyle günlük yaşamın her aşamasında var olan fiziksel bir varlıktan bahsediyor. İkinci parça olan King B‘de ise depresyonun fiziksel bir forma bürünmesinin nasıl bir his olabileceğini araştırıyor. Aynı zamanda eski partneri tarafından ihanete uğramış hissettiği duygular etrafında dolaşıyor.

Dark Sven, Clone / King-B teklileri için; “Bir klonla ilişki kurduğum çeşitli uygulamalardan ve ayrıca bilim kurgu yazarı Isaac Asimov’un Foundation serisinden ilham aldım” diyor.

Oldukça beğeni toplayan Love Life in a Coma parçası ile karşılaştırıldığında yeni teklilerindeki Dark Sven, eskisinden daha çağrışımcı olarak karşımıza çıkıyor. Hem Clone hem de King B, şarkı sözlerinin ağırlığını, gece karanlığı hissi veren enstrümantal bir atmosferin yanında zengin bas ve hüzünlü altyapı döngüleriyle yansıtıyor.

Biz Dark Sven’i radarımıza aldık ve playlistlerimize ekledik, sizlerin de seveceğine eminiz.

İyi dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir