Fotoğraf: Isabell Wedin

Raindear- All the Miles

İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Raindear, yakında çıkacak olan albümünün müjdecisi yeni teklisi ‘All the Miles’ı dinleyici ile buluşturdu.

Yetenekli sanatçı Raindear, gelecek yıl Mart’ta çıkacak olan görkemli albümü ‘Majestically Mad‘i duyuran yeni single’ı ‘All the Miles‘ ile İsveç pop müziğine yeni bir soluk getiriyor.

Geçtiğimiz ay yayınladığı teklisi ‘Rush‘ ile kendisine hayran bırakan Raindear, yeni teklisi ‘All the Miles‘ ile de üzerimizdeki etkisini devam ettiriyor. Nakaratının gücü, şarkı sözleri ve sanatçının yatıştırıcı, derin sesi ile birleşince ‘All the Miles’ müthiş bir hal alıyor. Büyüleyici alt-pop, psychedelic, bohem unsurlar ve doğu seslerinden gelen etkilere sahip şarkı dinleyicilerini adeta sersemletip kucaklıyor.

20 Ekim’de çıkan ‘All the Miles‘ ın yapımcılığı sanatçının kendisi tarafından yapıldı ve sözleri ise Little Dragon grubundan tanıdığımız Håkan Wirenstrand ile birlikte yazıldı. Şarkı, gelecek olan albümün en parlak parçalarından biri ve ilk andan son ana kadar inanılmaz hareketli ve akılda kalıcı bir melodiye sahip.

Majestically Mad’ albümü ise şüphesiz Raindear’ın piyasaya sürmek üzere olduğu en güçlü eseri olabilecek nitelikte! Yenilikçi ve melodik pop öğelerine sahip albüm aynı zamanda gösterişli bir karanlığı da temsil ediyor. Albüm, umut verici bir bakış açısıyla “kıyamet, varoluş ve zihinsel istikrarsızlık” temalı 10 bomba şarkıdan oluşuyor. Aynı zamanda özgür kaldığımız veya coşkuya kapılıp yaşadığımızı hissettiğimiz küçük anlarımızdaki duygulara ve anlara da odaklanıyor.

Biz Raindear’ın sesi ile enstrümanların uyumunu ve şarkıyı çok sevdik, çalma listelerimize ekledik. Yeni albüm ‘Majestically Mad’ ise heyecanla bekliyoruz!

Keyifli dinlemeler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir