Fotoğraf: Nicolay Woldsdal

Small Boy- wail

Small Boy dostluk, izolasyon, aşk ve yalnızlık etrafında dönen ilk EP’si mutlu üzgün “wail”i yayınladı.

Small Boy, aktör ve yazar Daniel Lien ve gazeteci Daniel Eriksen’in projesi olarak başlıyor. Sonrasında Sebastian Grondke, Mathias Nøtsund Sagedal ve Jacob Vigeland’ın da katılmasıyla grup tamamlanıyor ve ilk EP’lerini çıkarıyor.

Small Boy’un akıcı ve rahat indie rock olarak tanımladığı ‘wail’ gerçekçi ve anlaşılır vokallerin bas ve gitar melodileri ile birleşiminden oluşuyor. Müziklerinde, hissedilen hüznün yanında umutsuzluk karşısında “mutlu üzgünolarak tanımlanabilecek bir hafiflik ve mizah duygusu var. EP’nin açılış şarkısı “Why Am I Leaving ” bu duruma örnek oluyor. Small Boy şarkının, yaklaşmak isteyip ilk acı ve bağlanma belirtisinden önce geri çekilmekle ilgili olduğunu belirtiyor.

Vokalist Daniel Lien şöyle diyor “Sorunlarım için başkalarını suçlamamaya çalışıyorum, sürdürdüğümüz hayat tamamen kendi sorumluluğumuzda. Bu şarkı bunu fark etme ve suçu ait olduğu yere koyma girişimidir. Ayrılan benim, neden ayrılıyorum ve birisiyle ne kadar yakın olabileceğim konusunda mantıksız beklentilerim var mı? Ayrıca asla öptüğün insanlar kadar tuhaf olmayacaksın.”

Tüm samimiyetiyle, dünyanın ters yöne gittiğini hissederken yakın olma arzusuna adanan’ wail‘i biz çok sevdik.

Keyifli dinlemeler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir