Fotoğraf: Chanel Tukia

Jean Root- Try Again Tomorrow

İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jean Root, ikinci EP’si olan ‘Try Again Tomorrow’ ile bizlerle.

Jean Root, daha önce single olarak çıkan Thinking, Hold Me Close ve Fall Through parçalarını da içeren ‘Try Again Tomorrow‘ adlı EP’sini yayınladı. EP; korku, üzüntü, başka bir şeye duyulan özlem ve hayal kırıklığı duygularının etrafında geziyor. Ancak sadece kasvetli bir havada kalmıyor ve EP’ye adını veren ‘Try Again Tomorrow’ ile melankolik bir şekilde kabullenmeyi de anlatıyor.

Try Again Tomorrow hakkında “Şarkı, ruhsal hastalığımla olan duygusal yolculuğumu özetliyor. Kelimeler bazen başarısız olduğunda, bir şeyi işlemem gerektiğinde müzik her zaman yanımda. Müziğimden umduğum başkalarına da yaşadığım duyguları hissettirebilmek. Bu EP, kendime yarın başka şeylerle uğraşmanın sorun olmadığını, kendimi her zaman bu kadar çok zorlamak zorunda olmadığımı hatırlatmak için yazıldı. Kendime karşı acımasızım ve yaptığım hatalarda sadece insanım. Başımıza gelebilecek en kötü şey, yarın yeni şeyler denemek zorunda olmamızdır” diyor Jean Root.

Jean, ilkbahar ve yaz ayları boyunca Stockholm‘de birçok mekanda sahneye çıktı. Osläppt adlı podcaste konuk olup canlı performans sergileyen sanatçı, Apple ve Spotify tarafından birçok çalma listesine eklendi. Jean yapmış olduğu tekliler ile kısa sürede hem İsveç hem de uluslararası medya tarafından fark edildi ve övüldü.

Birçok önemli sanatçı ile çalışan Jean Root, melankolik sesi ve müzikal yetenekleri ile etkiliyor.

Keyifli dinlemeler.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir