Melby-Music Should Feel

21 Ekim’de yayınlayacakları ‘Looks like a map’ albümünden yeni teklileri ‘Music Should Feel’ ile karşımızda Melby!

Kulağa hoş gelme konusunda yetenekli olan Melby, Music Should Feel ile müzik ve hatıralardan oluşan sıcak, çekici, küçük bir pop kokteyli ile kalbinize ulaşmak için bağırmaya ya da çığlık atmaya gerek duymuyor.

Şarkıyı dinlemek, eski bir dostla vakit geçirmek gibi hissettiriyor. Zarif, sakin melodilerle başlayan şarkı saksafonun sesi ile birleşince daha da rahat hale geliyor. Matilda Wiezell’in vokalindeki rahatlık, hüzün ve duygular şarkının temposuyla birleşiyor ve anılarımızı ziyaret ederken bize iyi bir yol arkadaşı oluyor.

Wiezell, Music Should Feel parçası için “Aşk, birini özlemek ve bu duyguları işlemekle ilgili. Kabul, geçmiş deneyimlere övgü ve yeni iyi deneyimler için umut. Şarkının oluşumu oldukça zaman aldı. Bir süre unutulmasına rağmen uzun provalar ve demo denemeleri sonucunda tekrar hayata döndü ve ortaya çıktı.’ diyor.

Belirsizlik denizinde rahatlık bulmakLooks like a map’  albümünü tanımlamak için doğru bir cümle olabilir. Albüm, Melby’yi insan ve grup olarak büyüdükleri, ufuklarını genişlettikleri, daha derin ve ağır temalara odaklandıkları, yabancılaşan dünyada bir yuva bulmaya çalıştıkları anda yakalıyor. Müziklerindeki sihirli dokunuş bazen yumuşak bazen sersemletici bazen bir rüya gibi bulanık bazen de patlayıcı bir ritme sahip.

21 Ekim’de çıkacak olan ve 11 şarkıdan oluşan albüm, grup için daha da büyük şeylerin geleceğini işaret ediyor.

Music Should Feel teklisini ilk dinlemenizden sonra ‘yeniden başlat’a alacağınıza eminim.

Keyifli dinlemeler.

Grup hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da bakın