Daniel Schulz-Make It

Daniel Schulz, hikâyesini anlatmaya ve yeni bir başlangıç yapmaya ‘Dinleyen herkes için bir iyimserlik ve ışık melodisi’ olmasını dilediği yeni teklisi ‘Make It’i ile hazır!

Daniel Schulz, hip hop ve R&B’nin canlandırıcı ritimleriyle melankolik notaların birleşiminden oluşan İskandinav Pop’u ile tanınıyor. 2017’de yayınladığı ilk teklisi ‘Turn Back Time’ ile Danimarkalı bir şarkıcının en çok dinlenen ilk teklisi unvanına sahip olan şarkıcı, dünyayı dolaşarak birçok ünlü ismin yapımcılarıyla çalıştı. Ancak stüdyo yaşamı ve hızlı yükselişi, Daniel’ın hem kişisel hem de duygusal yaşamındaki değişikliklerle kesintiye uğradı. Fakat şimdi kendi rüya takımı ile hikâyesini anlatmaya ve yeni teklisi ‘Make It‘ ile yeni bir başlangıç yapmaya hazır!

‘’Yeni şarkılarımı, hikâyemi bilmeyen biriyle paylaşmak için kendimi zor zamanlar ve benim için gerçekten bir anlam ifade eden şeyler hakkında yazmaya zorlamak için anılar ve anlardan oluşan bir karalama defteri yapmak istedim.  Gerçekten korkutucu bir süreçti. Ama her şeyden çok, bu duyguları ifade etmek beni özgür hissettirdi.” diyor Daniel.

‘Make It’, 24 yaşındaki sanatçının yayınlanacak olan ilk albümünün canlandırıcı, ilham verici ve akılda kalan ilk teklisi olarak piyasaya çıkıyor. Daniel şarkıyı, hayatının parlak taraflarını tekrar görmek için sevgiye ve cesaretlendirilmeye ihtiyaç duyan sevdiği bir arkadaşı için yazmış.

“’Make It’, buna ihtiyacı olan en iyi arkadaşlarımdan biri için yazılmıştı ama sonunda benimle de konuştu ve son beş yıldır yaşadıklarımı anlattı. Şimdi bunu dünya duyacak ve umarım dinleyen herkes için bir iyimserlik ve ışık melodisi olur.’’

Dinledikçe cesaretlendiren, içimizin umut dolmasını sağlayan, eğlenceli ritmi ve hafızamıza hemen kazınan sözleri ile ‘Make It”in listelere güzel bir giriş yapacağını düşünüyoruz.

Keyifli Dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir