Nordifakt: Anti-mikrobiyal Eko Teknoloji Tasarımı Havlu

Nordifakt, Kopenhag merkezli bir tasarım şirketidir. Havluda eko teknolojik bir devrim yaratan şirket birçok girişimciye yol gösterecek gibi duruyor.

Havlu onlarca yıldır aynı görünüyor ve hayatımızda yer alıyor. Peki her alanda ürünler daha akıllı ve daha iyi hale gelirken, neden havlu yaşadığımız zamanı yansıtmasın?

Nordifakt adı Nord (Kuzey) ve Artefakt (Artifact) sözcüklerinden oluşmaktadır. Danimarkalı şirketin kökleri, kuzeyin klasik estetiğine ve evinizdeki eserlerin işlevsel taleplerine dayanmaktadır. Nordifakt’ın arkasındaki yaratıcılar, anneler ve arkadaşlar, Sofie King ve Trine Johansen’dir.

Hızlı hareket eden moda, pazarlama, tasarım ve ticarette birleşik bir deneyime bilgilere sahipler. Kısa süre önce faaliyete geçen eko-teknoloji şirketleri Nordifakt ile evlerimizi hem daha yeşil hem de daha akıllı hale getirmek için yapılmış harika görünümlü İskandinav tasarım ürünleri geliştiriyorlar. Kaliteli malzemelere ve amaca yönelik tasarıma önem veriyorlar. Ayrıca iklim dostu ve çevre dostu ürünler yaratıyorlar. Dilerseniz onları web sitelerinden ve instagram adreslerinden takip edebilirsiniz.

Nordifakt kurucuları Sofie ve Trine

Geçen bir buçuk yılı havluyu yeniden düşünerek ve yeniden yapılandırarak, ona anti-mikrobiyal bir eko teknoloji ve yeni bir görünüm kazandırarak geçirdik. Anti mikrobiyal eko-teknoloji, havlunun sürekli kendi kendini temizlediği ve artık kokulu bakteri yayan havlular için endişelenmenize gerek olmadığı ve her zaman taze ve temiz bir havluda kurulayacağınız anlamına gelir. Akıllıca!

Daha az yıkayarak zamandan ve sudan tasarruf edersiniz, bu da hem sizi hem de çevreyi biraz daha mutlu eder ve daha az yıkadığınız için havlunuz daha uzun süre dayanır.

Ek olarak, Kopenhag havlusu sizi gün boyu takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Temel olarak, teknolojinin temiz tuttuğunu bilerek sabahları duşta, yoga dersinde battaniye olarak ve aynı gün sahilde kullanabilirsiniz.

“Nordifakt’ta, insanların yaşamlarında gözle görülür bir fark yaratan basit ve uzun ömürlü çevre dostu ürünler yaratmak için teknolojiyi kullanıyoruz. Tüm ürünlerimizde tasarlanmış anti-bakteriyel teknoloji, daha az yıkama ve daha az değiştirme anlamına gelir. Teknoloji ve dayanıklılığın birleşimi hem çevre hem de cüzdanınız için iyidir. Ürünlerimize teknoloji eklemenin gelecek olduğuna ve sürdürülebilirliği daha da ileriye taşımanın bir yolu olduğuna yürekten inanıyoruz. Çevre dostu, çevreyi korumak için at arabası teknolojileri zamanına geri dönmemiz gerektiği anlamına gelmez. Bunun yerine, teknolojiyi olumlu bir şekilde kullanmanın, çevremizdeki ürünleri daha sağlıklı, daha verimli ve daha akıllı hale getirmenin yollarını buluyoruz.”

Nordifakt Bakterisiz Ortamı Nasıl Sağlıyor?

Bildiğimiz gibi, bakterilerin en sevdiği buluşma yerleri sıcak ve nemli ortamlardır. Bu da sıcak bir banyoda nemli havluları bakterilerin büyümesi için mükemmel bir yer haline getirir.

Nordifakt’ın Kopenhag Havlusu, havluyla temas eden ve dolayısıyla kötü kokmasına neden olan tüm bakterilerin % 99’undan fazlasını öldürmek için geliştirilmiştir. Sürdürülebilir arıtma, bakterileri, mantarları ve diğer mikropları etkili bir şekilde öldüren düşük konsantrasyonda geri dönüştürülmüş gümüş tuzundan (gümüş klorür) oluşur. İşlem tekstil üretiminin bitim aşamalarında uygulanır. Laboratuvar testleri, gümüş tuzun (gümüş klorür) bir ömür boyu havluda kaldığını, bu nedenle sürekli olarak sürdüğünü gösteriyor.

Nordifakt is killing 99.9% of bacteria

Havlularınızın hızla kötü kokmaya başlamasının nedeni bakterilerdir ve her 2-3 kullanımdan sonra havlunuzu 60 derecede yıkamanız önerilir, peki bunu gerçekten kim yapıyor?

“Nordifakt, Kopenhag Havlu ile 4 kişilik bir ailenin, sadece havlularını yıkama ihtiyacını azaltarak yılda 1.800 litreye kadar su tasarrufu sağlayabileceğini tahmin ediyor. Ve bakterileri öldürmek için onları 60 derecede yıkamanıza gerek olmadığından (30 derece yeterlidir), aynı aile yılda yaklaşık 2.000 kg CO2 tasarrufu sağlayabilir, bu da Londra’dan Berlin’e bir uçuşla aynıdır. Haftada bir yıkamayı atlayarak yılda yaklaşık 28 dakika veya yılda 3 gün tasarruf edersiniz.”

Nordifakt

İnsanlar ekoloji ve sürdürülebilirlik konusunda daha bilinçli hale geldikçe, Nordifakt eko-teknolojiyi kullanmanın doğal bir adım olduğuna ve günlük sıradan ürünümüzü aynı anda hem daha akıllı hem de daha sürdürülebilir kıldığına inanıyor. Birçoğumuzun bugünlerde yaşadığı yoğun yaşam tarzlarının farkında olan ekip, iş programlarını ve ev işlerini hokkabaz kılarak, bu durumda çamaşır yıkarken, çeşitli yönlerine uyan ev temelleri ile zamandan tasarruf etmenize olanak tanıyan ürünler yaratıyor. senin hayatın. Havluları hijyenden ödün vermeden aynı gün birden fazla durumda kullanılabilir.

Sürdürülebilirlik temel faktörlerinden biri olan Kopenhag Havlu,% 100 Eco Cotton’dan üretilmiştir ve Oeko-tex sertifikasına sahiptir. Havlu ayrıca İskandinav tasarımından ödün vermeden hafif, dayanıklı ve hızlı kurur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir