Prömiyer: Marie Sahba – Out of Control

Norveçli – İranlı müzisyen Marie Sahba alternatif pop sahnesinin en hayali tınılarıyla yeni teklisi ‘Out of Control’ü ilk defa Nordik Simit üzerinden dinleyiciyle buluşturuyor! Korkular ve negatif duyguları şarkı sözlerine oturtan Marie, DJ erkek kardeşi Benjamin Sahba veya sahne ismiyle Refuzion ile ‘Out of Control’ için iş birliği yaptı.

İranlı kökenlerinden ilham alan Marie, müziğine dair bütün süreçleri kendisi gerçekleştiriyor: şarkı sözü yazıyor, yapımcılık yapıyor ve parçalarını kendi etiketi Sahba Records üzerinden yayımlıyor. Eğlenceli ve cazip tınılardan oluşan ‘Out of Control’ yetenekli müzisyenin ilk EP’sinden ipuçları veriyor, hayata ve krizlere değiniyor. 2019 Ocak ayından beri parçalarını dinleyiciyle buluşturan Marie ilk iki teklisi ‘Take Me Back’ ve ‘Dancing Alone’ ile çoktan radarımıza takılmıştı. Marie aynı zamanda Norveç’te birçok mekanda DJ’lik de yapıyor.

Bu yaz müzik videolarıyla tanınan sanatçı Ingeborg Løvlie ile iş birliği yapan Marie Sahba; yayımladığı iki parçası için doğal ve görsel temsilli harika müzik videoları yayımladı. ‘Out of Control’ün videosu da çok yakında yayımlanacak!

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir