Fallulah, múm ve Tonbruket Salon’da!

Açıkladığı her yeni programıyla biz Nordikseverleri mutlu eden Salon İKSV yine bomba gibi. Salon, bahar döneminde Falullah, múm ve Tonbruket‘i ağırlayacak.

múm: “Menschen am Sonntag”

İzlandalı deneysel müzik grubu múm İskandinavya’nın belki de en tanınan oluşumlarından biri. 7 uzun, 4 kısaçalara imza atan grup Sigur Rós, Animal Collective gibi destansı isimlerle anıldı. Grup, yeni projesi ile “Menschen am Sonntag” adlı 1930 yapımı sessiz filme 17 ve 18 Şubat akşamı eşlik edecek.

Tonbruket

İsveçli bas gitarist ve besteci Dan Berglund önderliğindeki caz grubu 2008’den beri müzik dünyasında bilinen isimlerden. Abbey Road’da kaydettikleri son albüm “Nubium Swimtrip” ile ilgiyi üzerlerine çektiler. 31 Mart akşamı ise progresif rock ve cazın buluşmasına tanık olacağız.

Fallulah

Danimarkalı indie-pop müzisyeni ve şarkı yazarı Fallulah 2013’te verdiği konseriyle hepimizin aklında bir yer etmişti. Çıkardığı son üç single’ı ile daha da çok sevdiğimiz Danimarkalı müzisyenin 16 Nisan akşamı inanılmaz bir konser vereceğinden eminiz. Ayrıca Fallulah‘ın hazırladığı Kopenhag rehberini okumak için tıklayın.

2016'da Kimleri Dinlemeli?

#Nordik2016
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir