No Project One- Connected

Kopenhag çıkışlı alternatif rock ikilisi No Project One, bugün yayınladıkları ilk teklileri ‘Connected’ ile serüvenine başlıyor.

Yakın arkadaş olarak büyüyen Jesper Møller ve Jakob Hjarsø‘dan oluşan No Project One, ilk teklileri ‘Connected‘ ile dinleyiciyle buluşuyor. Şarkı, çılgın gitar soloları ve yankılı bağırışlı sesleriyle etkiliyor ve tekrar dinleme isteği uyandırıyor.

Jesper Møller ve Jakob Hjarsø, Danimarka’nın ücra bir adası olan Bornholm’daki evlerinden başkent Kopenhag’a taşınıp güçlerini birleştiriyor. 23 yaşındaki iki müzisyen de yıllardır müzikle ilgileniyor. Biri hip-hop diğeri ise sinematik ses ortamlarıyla meşgul olan ikili, No Project One olarak rock müziğin enerjisinde kendilerini buluyorlar. Jesper, davul ve bas çalarken Jakob vokal ve gitarda kendini gösteriyor.

’Bizim için No Project One, ilk seferde denediğiniz şeyleri nadiren başardığınız için her şeyin denenmesi ve keşfedilmesi gerektiği anlamına geliyor. Bu proje yeteneklerimizi, merakımızı, nerede olduğumuzun hikayesini ve bu grubun No Project One olduğu gerçeğini anlatan fikirlerimizi yansıtıyor.’

İkili, ilk teklileri ‘Connected’ için ‘Büyülü ve tesadüfi bir şekilde ilk şarkımız oldu. Şarkı, nerede ve kiminle olursanız olun rahat hissetme duygusunu özetliyor ve başka hiçbir şeyin gerçekten önemli olmadığı an üzerinde yoğunlaşıyor.’ diyor.

İlerleyen dönemlerde gelecek işlerini merakla beklediğimiz ikiliden daha fazla haberdar olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir