Fotoğraf: Klara Olsson

Holy Now- Dream Of Me

Holy Now, rüya gibi olan ikinci stüdyo albümü ‘Dream Of Me’yi dinleyici ile buluşturdu.

İsveç çıkışlı Holy Now, Julia Olander’ın mükemmel sesi ile büyüleyici melodiler ve yürek burkan şarkı sözlerini birleştiriyor. Grup, 2018 yılında çıkan ‘Think I Need The Light’ albümü ve devamında gelen EP’si ‘It Will All End in Tears’ ile önde gelen medya kuruluşlarından büyük beğeni topladı.

Holy Now, ikinci stüdyo albümleri ‘Dream of Me’de yapı taşlarını değiştirmiyor. Albümde samimi vokaller, davul ve gitar melodileri, rüya gibi nakaratlar ile hem yaratım süreci hem de son yayınlanan şarkılardan bu yana geçen sürenin oluşturduğu analog bir his hakim.

Julia Olander, ‘Dream of Me’ için;
‘‘Albümün tamamlanması iki yılımızı aldı ve aşamalı olarak Göteburg civarındaki farklı yerlerde kaydedildi. Prova yapmak alışkanlığımız değildi ama pandemi bizi değiştirdi ve buluşarak yoğun bir şekilde prova yaptık ardından hemen stüdyoya girdik.

Pandemi öncesinden beri canlı performans yapmadığımız için nasıl bir his olduğunu hatırlamak zor. Çeşitli sebeplerden dolayı albümün hazırlanması uzun sürdü ama sonunda gün ışığını görmeye hazır olduğu için çok mutluyuz.’ diyor.

Dokuz adet güzel şarkıdan oluşan ‘Dream of Me’ albümünü bisiklet sürerken, çalışırken, yemek yaparken ya da sadece yürürken dinleyip gününüzü güzelleştirebilirsiniz. Biz albümdeki favorimizi seçmekte zorlandık, birkaçını ise dinleme listemize ekledik.

Siz de bu muhteşem albümü dinlerken grubun favorilerinden oluşan Göteborg Rehberi’ni okuyabilirsiniz.

Keyifli dinlemeler!

1 comment
  1. Dinledikçe bağımlılık yapan bir grup ilginç , bence grubu İsveç’e özgü sadelikleri çekici yapıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir