Hands Down- We Are on the Run

Sahne adından 5 kişilik bir gruba evrilen Hands Down, yeni teklisi ‘We Are on the Run’ ile bizlerle!

Filip Sjögren sahne adı ile Hands Down, ilk albüm ‘Paintroller ile kariyerine solo olarak başlıyor. 2021’de yayınlanan albüm, The Line of Best Fit, Atwood Magazine ve İsveç Ulusal Radyosu P3 gibi kuruluşlardan büyük beğeni topluyor.

İlk albümden bir yıl sonra Hands Down’a Alexandra Andersson, Filip Magnusson, Felisia Westberg ve Josef Ask ekleniyor. Yeni isimlerle birlikte Hands Down artık solo bir projeden İsveç‘in en iyi indie müzisyenlerinden oluşan bir gruba dönüşüyor.

Grup bu yaz Värmland ormanındaki klasik Silence stüdyosunda çalışarak yeni albümü ve ilk teklisi ‘We Are on the Run’ı kaydetti.  Yeni bir indie hit olmak için aday ‘We Are on the Run’ rüya bir piyano ile başlıyor ve şarkı boyunca melodisini sürdürüyor.

Filip Sjögren yeni teklileri için ‘Çok ilham verici ve işbirliği içinde bir yolculuk yaptık. ‘We Are on the Run’ ise grubumuz Hands Down’ın takımyıldızından çıkan birçok melodinin ilki.’ diyor.

Hands Down müziklerini, astral bir rüya gibi synth pop temelli, alternatif rock ve diğer bir sürü müzik türünü barındıran bir yolculuk olarak tanımlıyor. Grup, kendi kurduğu dünyasında yarattığı hem enerjik hem de duygusal şarkılarında bizlere kısaca hayattan bahsediyor.

Biz Hands Down’ın müziğini ve yeni teklisi ‘We Are on the Run‘ı çok sevdik, listemize ekledik.

Keyifli dinlemeler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir