Kapak Tasarım: Henric Claesson

Black Light White Light- The Admirer

Black Light White Light, 26 Ağustos’ta yayınlanacak 4. albümü ile aynı adı taşıyan The Admirer şarkısını dinleyici ile buluşturdu.

Serüvenine 2009 yılında başlayan Black Light White Light, solist/gitarist Martin Ejlertsen tarafından Danimarka’da kuruldu. Grubun 4. albümü ile aynı adı taşıyan teklisi ‘The Admirer’ 24 Haziran 2022’de dinleyici ile buluştu. The Admirer, albümden çıkan ilk tekli olan ve 14 Şubat 2022’de (Uluslararası Epilepsi Günü) yayınlanan Epilepsy ve ardından 15 Nisan 2022’de gelen Du Är Fin‘i takip ediyor.

Şarkı, kurtarıcı biri olmak, zorlukların ve güçlüklerin var olduğunu doğrulayan insan ömrü ile ilgili şiirsel bir metinle birlikte muhteşem bir melodi etrafında dönüyor. The Admirer hem piyano ağırlıklı duygusal bir balad, hem de klavyeli melodisi ve gümbürtülü davulları ile şatafatlı bir rock şarkısı!

Martin Ejlertsen
Fotoğraf: Jannick Boerlum

Martin Ejlertsen “Bu şarkının biçimi, stili, ifadesi ve neredeyse antropolojik bir keşif yaklaşımıyla oluşturulma şekli birçok yönden tüm albümle eş anlamlı hale geldi” diyor. Grubun şarkıyı orijinal haliyle stüdyoda çalıştıramadığını, sonunda şarkıyı tamamen parçalara ayırdıklarını ve yeni bir şekilde bir araya getirdiklerini anlatıyor.

‘’Oldukça zor bir süreçti ama bu şarkı gibi başarılı olunca ödüllendirici bir süreç oldu. Taze ve şaşırtıcı bir şey ortaya çıkarıyor. Bu benim için müzik yapmanın, yaratırken kendi yolunu bulmaya meydan okumanın ve onu ifade etmek ve biçimlendirmenin yeni yaklaşımlarını bulmanın büyük bir parçası.’’

26 Ağustos 2022’de yayınlanacak The Admirer, grubun 2018’de beğeni toplayan Horizons albümünden sonra yayınladığı ilk albüm olacak. Yeni albüm; psikedelik rock, kozmik pop ve piyano odaklı baladlarla yeni şiirsel ve melodik bölgeleri keşfederek grubun bugüne kadarki en kişisel ve çok yönlü albümü özelliği taşıyor.

The Admirer, akılda kalıcı sözleri, keyifli ritmi ve melodileri ile kendine hayran bırakıyor.

Black Light White Light hakkında bilgi almak için ve gelişmeleri takip etmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Keyifli dinlemeler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlara da bakın