Yeni: Murmur - Me & You
Fotoğraf: Andreas Bjørseth

Yeni: Murmur – Me & You

Sunniva Mellbye‘nin alter egosu Murmur, Mayıs ayında Mörmaid ile birlikte yapmış olduğu iş birliğinin ardından ilk teklisi “Me & You”yu müjdeliyor. Parça başlar başlamaz sanki 1990’ların sonuna, 2000’lerin başına ışınlanıyoruz. Zaten Sunniva da bunu amaçlıyormuş. Parçaya eşlik eden müzik videosunu izleyince daha da bu argümana katılıyorsunuz. Kafanızdaki varsayımlar gerçekten hayat buluyor. “Me & You” hem bireyin kendisinin en iyi arkadaşı hem de en kötü düşmanı olması hakkında. Parça, içgüdülerinize güvenme ve yaşamın ikiliklerini kucaklamayı enerjik bir şekilde de hatırlatmayı amaçlıyor. Murmur hem şarkıyı yazdı, seslendirdi ve müzik videosunda protagoniste hayat verdi. Aynı zamanda çok ama çok sevdiğimiz indietronica ikilisi Jouska parçanın ortak yapımcılığını üstlendi.

Her anlamda nostaljik duyguları harekete geçiren parçanın müzik videosu David Lynch’in Inland Empire‘ı çekerken kullandığı aynı kamerayla çekilmiş. Boy Pablo, Sassy 009 ve Gundelach gibi isimlerin de müzik videolarında imzası bulunan yetenekli yönetmen ve sinematograf Andreas Bjørseth tarafından yönetilen ve çekilen müzik videosu Sunniva’nın büyüdüğü kasabada, Norveç’te yazın en sıcak günlerinde, hayat bulmuş. Müzik videosu, Murmur’ün ergenlik yıllarındaki anılarına ve hissettiği yalnızlığı gözler önüne seriyor.

Şu an Norveç’in en heyecan verici ve orijinal müzisyenlerinden olan Murmur’ü mutlaka radarınıza alın. Hem ses hem de görsel dünyasıyla Murmur bambaşka bir dinleme deneyimi vadediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir