Yeni: Lotte – Belong

Yakın zamanda Instagram hesabımızı ele geçiren ve bir gününü bizimle paylaşan Lotte ilk EP’si “Belong”u Sailor Music etiketiyle dinleyiciyle buluşturdu! Aşk, ihanet, öz bilinç ve kusur gibi temaları işleyen dört parçalık bir EP’ye imza atan Lotte ikili ilişkileri şarkılarının merkezine almayı seviyor.

Oslo’nun dışında Jessheim adlı küçük bir kasabada büyüyen Lotte, müzik evrenine ani bir giriş yaptı ve dikkatleri de hemen üzerine çekti. Aslında bir hastanede çalışan müzisyen, her zaman bir müzisyen olmanın hayaliyle yanıp tutuşuyordu. Bu hayalini gerçekleştirmek için hastanedeki işini bırakan Lotte şanssız bir şekilde Covid-19 nedeniyle işine geri dönmek zorunda kaldı. Hatta daha da mesai yapmaya başladı. Hastane dışında gerçeklerden kaçmak adına EP’si üzerine çalışan Lotte bu zamanlarda EP’sini şekillendirdi. EP’nin yapımcılığını da Henrik The Artist üstlendi.

Savunmasız hissettiren ‘feelgood pop’ parçalarını rock tavırlarıyla bir potada eriten müzisyen aynı zamanda hip hop ve punk tınılarından da ilham alıyor.

Lotte’yi keşfetmenin tam sırası!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir