Yüzen Otel “Arctic Bath” Açıldı

Daha önce proje halini sizler ile sıkça paylaştığımız yüzen otel “Arctic Bath” geçtiğimiz hafta açıldı! İlk misafirlerini ağırlamaya başlayan otel şimdiden dolmaya başladı bile. İsveç Harads’ta Lule Nehri üzerinde, kuş yuvasını andıran tasarımıyla dikkat çeken Arctic Bath, özellikle Kuzey Işığı için uğrak bölgelerden birinde. Daire şeklindeki ana binası dışında hem karada, hem de suyun üzerinde cabinleri de tercih edebileceğiniz Arctic Hotel doğa ile iç içe bir tatil sunuyor. Konaklama dışında İsveç Laponyası’nın tadını da çıkarabileceğiniz aktiviteler sunan otelin gecelik konaklama ücretleri 750 Euro’dan başlıyor.

Fotoğraf: Arctic Bath

Kuzey Avrupa’nın son kalan vahşi doğası olarak da bilinen İsveç Lapland’in kurulan otel çevreye hassasiyeti ile de dikkat çekiyor. İnşasında çoğunlukla sürdürülebilir ve bölgeden elde edilen ahşap ve taşların ağırlıkla kullanıldığı yapının her köşesi en ince detayına kadar düşünülmüş.

Kışın donmuş nehrin üzerinde, yazın ise yemyeşil İsveç ormanlarının ortasında doğa ile iç içe bir deneyim sunan otelin ayrıca yerel ve sürdürülebilir lezzetleri tadabileceğiniz bir restoranı da var. Ağustos – Mart ayları arasında şanslı misafirlerin Kuzey Işığı altında saunaya ve sıcak suya girebilecek olması ise tek başına unutulmayacak bir deneyim! Otele gelen herkesin İskandinavya’yı en iyi deneyimlemesi için çeşitli aktiviteler sunan otel, Kuzey Işığı fotoğraf atölyesinden, kar motoru turuna, doğa yürüyüşlerinden buzda balık tutma eğitimine kadar birçok farklı olanak sunuyor.

Eğer yakınlardan geçiyorsanız, oteli gezmek isteyen herkese rehberli otel turu hizmeti veren Arctic Bath, 2020’nin en çok konuşulacak otellerinden biri olacak gibi duruyor.

Otel hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz otelin resmi sitesinden tüm konaklama ve aktivite imkanlarını görebilirsiniz. Eğer otelde konaklamak isterseniz ise buradan otelin müsaitlik durumunu görebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Fotoğraf: Arctic Bath
Fotoğraf: Arctic Bath

Fotoğraflar: Arctic Bath

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir