Gothenburg Sessions

Sevdiğimiz grupların, sevdiğimiz parçalarını farklı mekanlarda akustik kayıtlarla dinleme imkanı sağlayan session videoları her zaman favorilerimiz arasındaydı. Üstüne bir de yeni gruplar keşfetmenin verdiği zevkle sürekli takip eder olmuştuk.

Sizi bu tür YouTube kanallarından biri ile tanıştırmak istiyoruz. İsveç’in yeni müzik şehri Göteborg’da hiçbir kar amacı gütmeden sadece müziği desteklemek için şehrin farklı köşelerinde akustik videolar çeken Gothenburg Sessions, yeni favori YouTube kanallarımızdan birisi!

Siz de bu tatlı ekibi desteklemek, yeni sesler ile tanışmak için YouTube kanallarına abone olmayı unutmayın! Ayrıca ekinin yeni projesi ise çok heyecan verici!


Kayıtların tamamlanmış halini izlemeye alışık olsak da bu kayıtların nasıl yapıldığına dair hep sorularımız oluyordu. Şimdi ise Gothenburg Sessions bizi bu kayıtların arka planına, çekim aşamasına götürüyor. Tag along with Gothenburg Sessions adını verdikleri bu yeni video serisi ile dilerseniz siz de merak ettiklerinizi ekibe sorabiliyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir