by:Larm Keşifleri – M.I.L.K. (DK)

Danimarka’nın Kazy Lambist’i, en keyifli ve en ‘chill’ müzisyenlerinden Emil Wilk veya sahne adıyla M.I.L.K. kısa süre içinde büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. Avrupa kıtasında 15 milyon dinlenmeye ulaşan müzisyen, aynı zamanda Fransız televizyon dizilerinde ve radyo kanallarında da müziğini duyurdu. Elektronik funk ve soul tınılarının domine ettiği bir müzik evreni oluşturdu. Jungle ve Rhye gibi müzisyenlerden etkilenen Emil, 2016’da ilk teklisi ‘Following The Sun’ı dinleyiciyle buluşturdu ve ardından ‘A Memory of A Memory of A Postcard’ adlı EP’sini yayımladı.

Kariyerinin basamaklarını hızlıca tırmanan müzisyen, uzun zamandır Benjamin Biolay ve The Avener gibi Fransız ikonlarla çalışmaya devam ediyor. Aynı zamanda Blondage gibi birçok Danimarkalı müzisyenle de iş birliği yapan M.I.L.K. oldukça keyifli tınılarla dinleyicinin kalbine taht kurmuş durumda bile. Hatta İstanbul’da büyük bir dinleyici kitlesine de sahip.

Birkaç yıldır sadece tekli ve EP’ler yayımlayan M.I.L.K. artık ilk albümünü dinleyiciyle paylaşacak kıvama geldi, bu albümle ismini uluslararası sahnede daha da fazla duyuracak. M.I.L.K.’in ilk albümü için şimdiden heyecanlıyız bile!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir