Pasha – “P.Y.G”

Oslo rap sahnesi her geçen gün daha da heyecan verici olmaya devam ediyor. Pasha da Norveç’in uluslararası sahnede en çok öne çıkan isimlerinden biri. 23 yaşında olmasına rağmen Nothing But Hope And Passion, Clash Music, NME gibi platformların dikkatini çeken Pasha eşsiz ve eğlenceli tarzıyla büyük kitleleri kendisine hayran bırakıyor.

90’ların acayip, oynak ve funkımsı hip hop tınılarından beslenen müzisyen ilk teklileri ‘Around the Area’ ve ‘Colorblind’ ile Spotify viral listelerine girmişti. İskandinavya’da gençler arasında ağızdan ağıza dolanan parçalara imza atan Pasha, şimdiden Norveç’in en büyük radyo istasyonlarının göz bebeği oldu.

2017’de Øyafestivalen, Slottsfjell, Skral dahil olmak üzere kırktan fazla canlı performans veren genç müzisyen 2018’de Norveç hariç birçok Avrupa ülkesinde de sahne alacak. Bütün bu iyi haberlerin üzerine Pasha, ‘P.Y.G’ teklisiyle Mayıs ayında yayımlanacak albümünü müjdeliyor. Grammy adaylığı olan Coucheron‘un yapımcılığını üstlendiği bu tekli, 90’ların iyimser, funk esintili tınılarından oluşuyor.

P.Y.G’yi birkaç kelime ile tanımlamak gerekirse enerjik bir parti marşı derdik. Fransız house müziğin de etkilerini hissettiğimiz bu parça, oldukça canlı ve akılda kalıcı. Başarılı ve cazip tınılarının yanı sıra nitekim teklinin kapağını da biz çok sevdik!

Pasha

P.Y.G

 

Daha Fazla Nordik isim keşfetmek için tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir