Fred Well – “More Than A Maybe”

Bergenli müzisyen Fred Well, nordik müzik dalgasının en yeni mucizesi! Sigrid ve AURORA ile aynı ajansa bağlı olan müzisyen; pop, R&B ve elektronik gibi farklı tarzlar arasında mekik dokuyor. Farklı janrlar arasında seyahat eden Fred, ipeksi ve pürüzsüz sesiyle isminden sıklıkla söz ettiriyor. Hatta Fred Well, ünlü A-ha grubunun solisti Morten Harket ile bile karşılaştırılıyor.

Yeni teklisi ‘More Than A Maybe’ ile 90’ların nostaljik duygusunu hissettiren müzisyen, cazip enstrümantal tınıları başarılı vokalleriyle bir araya getiriyor. Şarkı sözleriyle özellikle ilgilenen dinleyiciler için bu parçanın iyi bir egzersiz olduğunu söyleyen Fred Well,  neredeyse herkesin şarkı sözleriyle ilişki kurabileceğini belirtiyor. İster sevgiden, ister işten, ister günlük hayatımızdan küçük şeylerle.

Fred Well, Eylül 2017’de yayımladığı teklisi ‘Complicated’in ardından Sigrid’in Londra’da ve dePresno‘nun da Bergen’de ön grubu olarak sahne aldı. Ayrıca Bergen’deki Vill Vill Vest’te sahne alan müzisyen, şu an Sigrid’in Birleşik Krallık turnesinde! ‘More Than A Maybe’yi birkaç kelimeyle anlatmak gerekirse hipnoz edici, cazip ve senenin en heyecan verici işlerinden biri diyebiliriz. 2018’de Fred Well’in ismini çok duyacağız gibi.

Fred Well

More Than A Maybe

 

Daha Fazla Nordik isim keşfetmek için tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir