Sleep Party People’ın Kopenhag Rehberi

Danimarka’nın en nev-i şahsına münhasır dream pop müzik grubu Sleep Party People 16 Aralık akşamı yeni albümü ‘Lingering’in şerefine Salon İKSV‘de sahne alacak. Biz de konser öncesi Sleep Party People’dan Brian Batz‘a Kopenhag’daki en sevdiği mekanları sorduk.

yemek için

Lygtens Kro – Alman mutfağından esinlenen bu restoran Nordik sadeliğiyle organik yemekler yapıyor. Ayrıca fiyatlar öyle çok da pahalı değil. Ülkenin en sert mexicano shotlarını servis ediyorlar.

içki için

Evet, yine Lygtens Kro. Burası tüm gün takılmak için harika bir yer. Burada yemek yiyebilir, bir şeyler içebilir ve eski heavy metal parçaları dinleyebilirsiniz. Gerçekten muazzam bir yer. Burada içme moduna kolayca girebilirsiniz.

kahve için

Coffee Collective – şehirdeki en iyi ve en pahalı kahveci. Ama yine de değiyor.

dans etmek için

Bremen Nightbar – Dürüst olmak gerekirse dışarı dans etmek için çok çıkmam, ama yine de bazen eğlenceli olabiliyor. Burada iyi müzik ve devasa bir dans pisti var.

müzik için

Kopenhag’daki favori mekanım Vega. Ses her zaman kusursuz ve aynı zamanda programları da çok iyi.

plak alışverişi için

Beat – kuşkusuz şehirdeki en iyi plak dükkanı. Siz plaklar içinde boğulurken aynı zamanda çok kaliteli kahve servis ediyorlar.

kıyafet alışverişi için

Alışveriş yapmaktan nefret ediyorum. Her şeyi online satın almayı tercih ediyorum. Üzgünüm. 😉

ilk buluşma için

Assistens Mezarlığı – Nørrebro’nün kalbindeki bu sakin mezarlığı çok seviyorum. Şehrin gürültüsünden kaçmak için sürekli bu mezarlığa gidiyorum. Burası bir mezarlık olmasına rağmen ağaçların altında çimlerde rahatlayabileceğiniz büyük bir alan sunuyor.

ilham için

Kendi stüdyom –Batz Studio veya memleketim Bornholm. (Biliyorum, Bornholm Kopenhag’ın bir parçası değil.) Bu iki mekan da ruhuma gerçekten iyi geliyor.

yürüyüş için

Kopenhag’daki en sevdiğim semt Nørrebro çevresinde yürüyorum. Bu bölgede birçok farklı kültürden insanlar yaşıyor.

uyku için

Evim. Kız arkadaşımla şehirdeki en iyi yatağa sahibiz, ben de doğal olarak kendi yatağımı tercih ediyorum.

şehirden kaçmak için

Dyrehaven – Kuzey Zealand’da bulunan devasa bir park. Kopenhag’dan 20 dakikalık bir tren yolculuğuyla buraya ulaşabilirsiniz. Ulaşım gerçekten çok kolay ve gittiğinize pişman olmayacaksınız.

en iyi manzara

Rundetaarn – burada tüm Kopenhag’ı görebilirsiniz. Gerçekten nefes kesici bir manzara var.

 en sevdiğin yerel mekan

Ovl – tüm gün oturabileceğiniz, atıştırabileceğiniz, kahve veya yerel biralardan içebileceğiniz çok rahat bir kafe. Kopenhag’da mutlaka gidilmesi gereken kafelerden biri. Zaman zaman küçük konserler ve şiir okumaları da düzenliyorlar. Gerçekten çok hoş bir mekan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir