Tellef Raabe, Nordik Simit İşbirliği ile İstanbul’a Geliyor!

Norveç’in en yetenekli yeni isimlerinden olan Tellef Raabe, Nordik Simit işbirliği ile Salon IKSV’ye geliyor!

Müziğinde Joy Division, Majical Cloudz, Neil Young ve Morrisey gibi ünlü isimlerden etkilenen Tellef Raabe, 1 Aralık’ta Nordik Simit işbirliği ile Salon IKSV’de sahne alacak! İlk kez Türkiye’de konser olan Tellef, dinleyicileri ile buluşacağı için çok heyecanlı!

Bergen’in en yetenekli isimlerinden olan Tellef Raabe, kendine has tarzı ile 2016’da Norveç’in en öne çıkan isimlerinden oldu. Avrupa’da da özellikle ‘flying on the ground’ parçası ile dikkat çeken Raabe, 2017’nin “ışık vaadeden” listelerinde yerini aldı bile.

Sesi ve müziklerinin yanında albüm kapakları ve videolarıyla da görsel açıdan dinleyici tatmin eden Tellef Raabe, yeni albümünü de 2017’nin ilk aylarında yayınlamayı planlıyor.

Nordik Simit Series, Kuzey’in en heyecan verici seslerini Nordik Simit ve Kabak & Lin işbirliğiyle bir araya getiren bir konser serisi! İstanbul başta olmak üzere, Ankara ve İzmir’de de farklı sahnelerde düzenlenecek bu yeni konser serisi, İskandinavya’nın keşfedilmeyi bekleyen sanatçılarını Türkiye ile buluşturmayı hedefliyor.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir