Set One’s Cap’ten Yeni Single!

Sizi kış depresyonundan daha ilk saniyelerinde çıkaracak olan Don’t You Wanna Know? Sonunda yayınlandı!

Set One’s Cap 2014 yılında Norveç‘te kurulan harika bir grup! Grup üyelerinin cana yakınlığı adeta şarkılarına da yansıyor. Altı üyesi olan grup, rock, pop, caz ve blues gibi tarzları çok uyumlu bir şekilde birleştirerek artık hasret kaldığımız dolu dolu sesleri bizimle buluşturuyor.

Geçtiğimiz yıl, müzisyen Henning Svoren ile çalışmak için Norveç’in art-deco mimarisi ile ünlü şehri Ålesund‘un küçücük bir köyü olan Giske’ye giden Set One’s Cap, ilk single çalışmaları olan Wait for the Other ve Like a Stone‘u burada kaydetti. 2014’te kurulmalarına ve 2015’te ilk parçalarını yayınlamalarına rağmen bugüne kadar İskandinav’yanın en önemli festivallerinde, konser salonlarında onlarca performans sergilediler.

Ve sonunda Eylül 2015’ten beri üzerinde çalıştıkları yeni single’ları Don’t You Wanna Know? 26 Şubat’ta yayınlanacak! Single şuan hazır, fakat yayınlanması için biraz daha vakti var. Ama emin olabilirsiniz ki, parça 2016 yılının en iyi dans parçalarından birisi olacak gibi duruyor. Sondre Gautefald’ın ve Carl-Viktor Guttormsen’in gitar notaları, parçayı dinleyen herkesi yerinden kaldırmaya niyetliyken, kolay hatırlanabilir sözleri ile, Joakim Juul’un vokaline eşlik etmemek elde değil.

Sizi kış depresyonundan daha ilk saniyelerinde çıkaracak olan Don’t You Wanna Know? Sonunda yayınlandı! 

1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir