Lomo’Instant Reykjavik Edition Çıktı!

Lomo’Instant ailesine bir de Nordik katıldı! Cesur, koyu mavi deri tasarımı ile gece yarısındaki gökyüzünü anımsatan Lomo’Instant Reykjavik Edition İzlanda’nın ünlü olduğu manzaralardan ve kuzey ışıklarından esinlenilerek tasarlandı. Lomo’Instant Reykjavik Edition paketi, farklı perspektifleri deneyimleyebilmen için çoklu pozlamalarını bölebileceğin bir Splitzer aparatının yanı sıra, 3 lens eklentisi (Fisheye, Yakın Çekim ve Portre) içeriyor.

Lomo’Instant Reykjavik Edition seyahatlerden ilham alan Lomo’Instant Sanremo, Lomo’Instant Boston, Lomo’Instant Havana, Lomo’Instant Kyoto, ve Lomo’Instant Montenegro gibi fotoğraf makineleriyle giderek büyüyen Lomo’Instant ailesinin en yeni üyesi.

Lomo’Instant Reykjavik Edition hakkında daha fazla bilgi almak için Lomography Online Dükkan‘ına göz at ya da sana en yakın Lomography Gallery Store‘u ziyaret et!

img_0017-w1500_1img_0010_2-w1500_1img_0001-w1500_1
DÜNYANIN EN YARATICI ŞİPŞAK FOTOĞRAF MAKİNESİ

Lomo’Instant, kolay kullanılan özelliklerinin yanı sıra, sınırsız yaratıcılık opsiyonları ile donatıldı. Böylece, yeni başlayanlardan, fotoğrafçılık uzmanlarına kadar herkes için ideal fotoğraf makinesi!

Dahili geniş açılı lensinin yanı sıra, Fisheye, Yakın Çekim ve Portre lens eklentileri ve fotoğrafları bölmek için Splitzer aksesuarı var

  • Flaşlı ya da flaşsız çekimler
  • Limitsiz çoklu pozlama
  • Işık oyunları ve gece çekimleri için sonsuz uzun pozlama
  • Kırmızı, mavi, mor ve sarı flaş filtreleri
  • Kolay iki adımlı odaklama

Lomography Türkiye sayfasını ziyaret et!


web_lomoinstant_reykjavik_packaging-contents-w1500

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir